Για «φαγοπότι» στον ΟΣΕκάνει λόγο πρώην γενικός διευθυντής του Οργανισμού, καταγγέλλοντας κατασπατάληση χρημάτων. Την ώρα που η Αρχή για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, αναζητά μίζες βάζοντας στο μικροσκόπιο συμβάσεις και πόθεν έσχες στελεχών του ΟΣΕ τα τελευταία 15 χρόνια, πρώην γενικός διευθυντής του ΟΣΕ αποκαλύπτει, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τι γινόταν στον Οργανισμό όλα αυτά τα χρόνια.
«Που πήγαν τα λεφτά; Γιατί δεν φτιαχτήκανε τα έργα; Ενώ ξοδεύονται τόσα λεφτά τα οποία υποτίθεται θα καταστήσουν τον ΟΣΕ ελκυστικό στους επιβάτες, στους επιχειρηματίες ώστε να μεταφέρουν τα προϊόντα τους, άρα θα αρχίσει να γίνεται απόσβεση των επενδύσεων. Στις τσέπες των εργολάβων και κάποιων που συνεργάζονταν μαζί τους… Δεν μπορώ να ξέρω που μπορεί να πήγαν» αναφέρει ο πρώην γενικός διευθυντής του ΟΣΕ.
Ερωτηθείς γιατί η διοίκηση του ΟΣΕ αποφάσισε να καταργήσει την διεύθυνση που είχε υπ’ ευθύνη της για τη συντήρηση του δικτύου σηματοδότησης και τηλεδιοίκησηςείπε: «Δημιουργήθηκε μια ΕΡΓΟΣΕ αρχικά διότι δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν μόνοι τους από τους ανθρώπους της αγοράς… Πήραν κάποιους από τον ΟΣΕ, μαζί και εγώ, αλλά σταδιακά τους διώξανε. Αφήσαν κάποιους πρόθυμους να παίξουν το παιχνίδι τους».
Όσον αφορά στο τι διαπίστωσε ο γενικός γραμματέας δημόσιας διοίκησης σχετικά με το έργο στη σήραγγα Όθρυος ανέφερε ότι όπως διαπιστώνεται από το πόρισμα Ρακιντζή «πήρε 37 εκατομμύρια που δεν έπρεπε να πάρει για εργασίες, δηλαδή για αέρα κοπανιστό».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα