Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ο Ατζούν αποκάλυψε πως η Δαλάκα δεν τηλεφώνησε σε κάποιον

Survivor: Ο Ατζούν αποκάλυψε πως η Δαλάκα δεν τηλεφώνησε σε κάποιον

Αποκαλύψεις από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το περιστατικό που προκάλεσε πανικό στο φετινό Survivor

Το παρασκήνιο με την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star αποκάλυψε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό κανάλι TV8, ο Ατζούν έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με το παράπτωμα που υπέπεσαν οι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, που οδήγησε στην αποβολή τους από το φετινό Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός όταν η κουβέντα έφτασε στο ελληνικό Survivor αναφέρθηκε στη συμφωνία που είχε κάνει με τους παίκτες πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο αναφορικά με το ποια θα είναι η ποινή σε περίπτωση που κάποιος παραβιάσει τον κανόνα της επικοινωνίας.

Αποκάλυψη για την αποβολή Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως οι δύο παίκτριες που αποβλήθηκαν δεν είχαν τηλεφωνήσει σε κάποιον, καθώς δεν βρέθηκε στη συσκευή καμία επικοινωνία που να μαρτυρά κάτι τέτοιο. Ο Ατζούν είπε πως πήραν φαγητό και ότι μέσω τηλεφώνου προσπάθησαν να στείλουν χρήματα για το φαγητό αυτό.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι λόγω του μεγάλου σεισμού της Τουρκίας δεν κατάφερε να ταξιδέψει για να τις συναντήσει και να μιλήσουν και πως λόγω των αντιδράσεων των υπολοίπων παικτών αναγκάστηκε να τις αποβάλει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ατζούν

«Υπήρξε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό παιχνίδι. Ένας παίκτης πραγματοποίησε μια παράνομη επικοινωνία. Είχα ρωτήσει όλους τους παίκτες σε μια συνάντηση που είχαν μαζί τους τι τιμωρία επιθυμείτε αν συμβεί κάτι παρόμοιο; Όλοι απάντησαν αποβολή και συμφώνησα. Τους γνωρίζω όλους προσωπικά, είμαι φίλος τους καθώς έχω παρουσιάσει 30 επεισόδια» είπε αρχικά.

«Τελοσπάντων το Survivor ξεκίνησε και την τέταρτη ή πέμπτη εβδομάδα υπήρξε ένα πρόβλημα με τηλέφωνο, με την Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν φασαρία και επικαλέστηκαν την συμφωνία που είχαμε. Ασφαλώς και υπήρχε συμφωνία γι αυτό απομακρύναμε την Δαλάκα και την Ασημίνα που ήταν μαζί της. Την αγαπώ πολύ κι αυτήν. Αυτές οι δύο ήταν μαζί. Η Δαλάκα είναι μια παίκτρια πολύ κοντά σε εμένα» συμπλήρωσε.

«Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία. Αυτό που έκανε ήταν ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό αυτό. Αλλά αυτό θεωρείται ζήτημα επικοινωνίας ή όχι; Αλλά λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Δαλάκα» υπογράμμισε.

«Εκείνη την περίοδο δυστυχώς συνέβη ο σεισμός. Κατέρρευσα και δεν πήγα στον Δομίνικο. Έμεινα στην Κωνσταντινούπολη και μυαλό μου ήταν στον σεισμό. Οι μέρες περνούσαν και ήμουν επικεντρωμένος στον σεισμό. Δεν ήταν προτεραιότητα τι θα συμβεί με την Δαλάκα και την Ασημίνα. Δεν θα συζητούσα ξανά το συμβάν. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που είπα πριν. Δυστυχώς όμως μετά από τόσες μέρες και αφού είχε περάσει ο καιρός ήταν αδύνατον να επιστρέψει η Δαλάκα. Η Δαλάκα και η Ασημίνα αποβλήθηκαν» κατέληξε.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024