Αγία Παρασκευή: Σύναψη δανείου για αποπεράτωση του κολυμβητηρίου
Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενέκρινε την αίτηση του Δήμου Αγίου Παρασκευής να λάβει δάνειο για την αποπεράτωση του Δημοτικού κολυμβητηρίου, δίνοντας λύση σε ένα θέμα που απασχολεί χρόνια τους δημότες.
Το Δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής όπως φαίνεται θα μπει σε οριστική τροχιά αποπεράτωσης μετά από αρκετές καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στο εν λόγω θέμα. Αυτό που πλέον έχει όμως σημασία είναι πως ο Δήμος συμφώνησε με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για δάνειο ύψους 2 εκατ. Ευρώ.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής λοιπόν ενημέρωσε πως το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ενέκρινε τη χορήγηση τοκοχρεολυτικού δανείου, ύψους 2.000.000 ευρώ, για την εκτέλεση του έργου «Αποπεράτωση Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής».
- Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
- Ο Μαγκουάιρ εξηγεί την κίνηση – ματ του Κάρικ και «δικάζει» τον Αμορίμ
- Χανιά: Ο Ρώσος πρώην δήμαρχος και οι επαφές με τη ρωσόφωνη μαφία – Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση
- Κομισιόν: Ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο – Ζητούν απαντήσεις σε τρία κρίσιμα ζητήματα
- Στάρμερ: Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ την εντολή που μου δόθηκε να αλλάξω αυτή τη χώρα
- Δένδιας – Μενδώνη ανακοίνωσαν Μικτή Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Άγνωστο Στρατιώτη



