Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλά νέα για Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό

Καλά νέα για Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό

Μετά από έντεκα μέρες απουσίας ο Μπερνάρντ επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με δύο προβλήματα άρχισε το πρωί της Τρίτης (14/3) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας των play off με την ΑΕΚ που, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/3) στην «OPAP Arena».

Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν ο Άντραζ Σπόραρ (έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός απ’ τον αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω μυϊκών ενοχλήσεων) και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια (τραυματίστηκε στο 59ο λεπτό του παιχνιδιού στο Περιστέρι), έδειξαν διάταση στον προσαγωγό για τον Σλοβένο επιθετικό και κάκωση στο γόνατο για τον Κροάτη στόπερ.

Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά, ωστόσο και οι δύο θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις επόμενες μέρες τους μικροτραυματισμούς τους, προκειμένου να είναι διαθέσιμοι στην εκκίνηση των αγώνων κατάταξης και το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ.

Στον αντίποδα, ο Μπερνάρντ επέστρεψε σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από 11 μέρες, έχοντας ξεπεράσει πλέον το θέμα με τον κολικό στο νεφρό του, μετά τη μικροεπέμβαση που έκανε την περασμένη εβδομάδα.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και ασκήσεις 5-2, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024