Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας κατά Ντογιάκου: «Εγώ στη θέση του θα είχα παραιτηθεί»

Τσίπρας κατά Ντογιάκου: «Εγώ στη θέση του θα είχα παραιτηθεί»

Ο Αλέξης Τσίπρας ήρε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Ντογιάκου αναφερόμενος και στο γιο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος εργαζόταν μέχρι την ημέρα της τραγωδίας στα Τέμπη, στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών

Ευθεία επίθεση στο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Mega και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας κάλεσε επί της ουσίας τον κ. Ντογιάκο να παραιτηθεί καθώς ανέφερε ότι ο γιος του ήταν μετακλητός υπάλληλος του Κώστα Αχ. Καραμανλή, του υπουργού Μεταφορών την μέρα της τραγωδίας στα Τέμπη. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας: «Εάν ο γιος μου ήταν μετακλητός υπάλληλος στον υπουργό Κώστα Αχ. Καραμανλή, θα είχα παραιτηθεί» και πρόσθεσε ότι: «Υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων».

Αναφερόμενος στην επιστολή του πρωθυπουργού προς τον κ. Ντογιάκο σχολίασε ότι αποτελεί παρέμβαση στη δικαιοσύνη.

Ερωτηθείς για την δικαστική διερεύνηση όσων συνέβησαν στην τραγωδία των Τεμπών και σχετικά με το αν έχει εμπιστοσύνη στον κ. Ντογιάκο ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά πως:«Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη  Πήγα στο γραφείο του και με διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βγει η αλήθεια για το σκάνδαλο των υποκλοπών και έκανε ότι μπορεί για να μη βγει η αλήθεια. Έφτιαξε ένα τείχος στον Ράμμο για να μην μπορεί να ελέγξει» τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρατήρησή δείχνει ότι πλέον για τον κ. Ντογιάκο αίρεται η εμπιστοσύνη που είχε, τόσο με αφορμή το θέμα των υποκλοπών όσο και για την υπόθεση του δικηγόρου γιου του ο οποίος εργαζόταν ως μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών.

Ερωτηθείς εάν όταν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει εξεταστική επιτροπή για το δυστύχημα στα Τέμπη, απάντησε ότι έχει εμπιστοσύνη στους θεσμούς, στην ελληνική Δικαιοσύνη, παρά το γεγονός ότι «με έχουν απογοητεύσει πάρα πολύ κάποιοι δικαστικοί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024