Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Άνοιξαν τα μεγάφωνα στο σταθμαρχείο Λάρισας την Καθαρά Δευτέρα και γινόταν πανηγύρι»

Τέμπη: «Άνοιξαν τα μεγάφωνα στο σταθμαρχείο Λάρισας την Καθαρά Δευτέρα και γινόταν πανηγύρι»

Νέες καταγγελίες για τα πάρτι με μουσικές και αλκοόλ έρχονται στο φως.

Όνειδος και οργή προκαλούν οι καταγγελίες που έρχονται στο φως και αναφέρουν πως υπήρχαν βραδιές που το σταθμαρχείο Λάρισας που μετατρεπόταν σε night club με χορούς, μουσικές και άφθονο αλκοόλ.

Μάλιστα μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Live News», ο δικηγόρος πολυτραυματία από την τραγωδία στα Τέμπη, Γιώργος Mπαρτζώκης, μίλησε για τις νέες καταγγελίες που έχει δεχτεί αναφορικά με τα πάρτι που φαίνεται να έκαναν οι σταθμάρχες την ώρα της υπηρεσίας τους.

«Ήταν υποχρέωση μου από τη στιγμή που ανέλαβα μία υπόθεση ενός πολυτραυματια να το ψάξουμε και να δώσουμε το στίγμα μας για να ανθούν και νέες μαρτυρίες. Η νέα μαρτυρία και η πιο σοβαρή ήρθε μόλις τη δεύτερη μέρα από το τότε που ασχοληθήκαμε με την υπόθεση», είπε αρχικά ο κ. Mπαρτζώκης.

«Ένας χομπίστας του σιδηροδρόμου μας κάλεσε στη 1:00 τα ξημερώματα και μας είπε πως ξέρει τα αίτια του δυστυχήματος, τα γνωρίζει και θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, ήταν κατηγορηματικός πως στο σταθμαρχείο τα παιδιά τα σκότωσαν γιατί ήταν όλοι σουρωμένοι», συμπλήρωσε.

Ο κ. Μπαρτζώκης ακόμα υποστήριξε πως δεν είναι σίγουρο ότι υπήρξε γιορτή και πάρτι το βράδυ του δυστυχήματος ωστόσο έκανε λόγο για κάτι που γινόταν εδώ δύο χρόνια και για ανθρώπους που έχουν ροπή προς αυτή την κατάσταση.

«Την Καθαρά Δευτέρα είχαν στήσει πανηγύρι»

«Ένας που έχει μία ροπή προς αυτή την κατάσταση δεν το κάνει μία βραδιά. Όπως είπε και η καθαρίστρια, αυτό γινόταν δύο χρόνια. Ο στόχος της έρευνας μας είναι κάποιοι να ανοίξουν τα στόματα τους και να μιλήσουν. Πριν λίγες μέρες, μου ήρθε μία ακόμα καταγγελία από έναν ταξιτζή, ο οποίος έβλεπε ότι κουβαλούσαν μπύρες στο σταθμαρχείο. Για όλα αυτά έχω ενημερώσει την εισαγγελική αρχή, όπως ήταν υποχρέωσή μου», είπε ακόμα.

Τέλος έκανε καταγγελίες για «πανηγύρι» που είχε στηθεί στο σταθμαρχείο Λάρισας την Καθαρά Δευτέρα αλλά και για το γεγονός ότι οι σταθμάρχες εν ώρα εργασίας πήγαιναν σε καφετέρια που βρίσκεται δίπλα στον σταθμό και τα έπιναν με περίοικους.

«Ο κ. σταθμάρχης είχε ροπή προς αυτή την κατεύθυνση, αυτή η χαλαρότητα του δεν προκύπτει από το πάρτι ή όχι. Καλώ τον σεκιούριτι, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας που άνοιξαν τα μεγάφωνα της αναγγελίας των επιβατών και γινόταν πανηγύρι μέσα. Αυτό έγινε την Καθαρά Δευτέρα και ακουγόταν ένα πανηγύρι μέσα από το σταθμαρχείο με εκφράσεις όπως «βάλε μεγάλε» και «θα δούμε μεγάλε» και «θα κάνουμε», ήταν γιορτή δηλαδή. Το ξέρουν και πολλοί επιβάτες αυτό. Ο σεκιούριτι πρέπει να κληθεί αμέσως αύριο από τον κ. ανακριτή», είπε ακόμα και κατέληξε:

«Δίπλα από στο σταθμαρχείο, υπάρχει μία καφετέρια από την οποία υπάρχουν μαρτυρίες θαμώνων πως οι σταθμάρχες καθόντουσαν εκεί με περίοικους με διάφορα ποτήρια και δεν ξέρω τι ακριβώς πίνανε», κατέληξε.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024