Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουμεντάκης: «Να πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας έναν μεγάλο τίτλο»

Κουμεντάκης: «Να πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας έναν μεγάλο τίτλο»

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Ραφαήλ Κουμεντάκης, μίλησε για τον τελικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Την Τετάρτη (15/3, 20:00), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup, με στόχο την κατάκτηση του τρίτου της ευρωπαϊκού τίτλου.

Ο διεθνής ακραίος του Θρύλου, Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε: «Είμαστε δύο μέρες πριν από τον τελικό. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, έχουμε φτάσει πολύ κοντά και θέλουμε να πιάσουμε έναν μεγάλο στόχο, τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν.

Έχουμε ανυπομονησία, είναι λογικό. Προετοιμαζόμαστε τις τελευταίες ώρες όσο καλύτερα μπορούμε και αναλύουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για τη Μακάμπι. Είμαστε χαρούμενοι. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, αυτό μας δίνει δύναμη για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται.

Ελπίζω, να είμαστε ικανοί, να έχουμε και τύχη, γιατί πάντα χρειάζεται τύχη και να πανηγυρίσουμε, μαζί με τους φιλάθλους μας, έναν μεγάλο τίτλο.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, που διεκδικούμε τον τίτλο σε ένα γήπεδο, στο οποίο το βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει γράψει ιστορία. Στο γήπεδο, που η ομάδα έχει κατακτήσει στο παρελθόν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024