Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτικά στοιχεία για εξαγορά διαιτητών από την Μπαρτσελόνα

Αποκαλυπτικά στοιχεία για εξαγορά διαιτητών από την Μπαρτσελόνα

Στη δημοσιότητα νέα στοιχεία-φωτιά που έρχονται στο φως, για την υπόθεση πρώην αρχιδιαιτητή, που φαίνεται πως χρημάτιζε η Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο σκάνδαλο που σχετίζεται με χρηματισμό πρώην αρχιδιαιτητή, ο οποίος φαίνεται να εξαγόραζε διαιτητές που σφύριζαν τους «Καταλανούς».

Έχει ασκηθεί δίωξη στους δύο πρώην προέδρους της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα». Ο Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, πρώην αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας, είχε σχέσεις με τους «Μπλαουγκράνα», για να τους ευνοούν οι διαιτητές που όριζε στα παιχνίδια τους.

Οι κατηγορίες για την Μπαρτσελόνα αφορούν παραβίαση εμπιστοσύνης, διαφθορά και ψευδή επιχειρηματικά στοιχεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα El Confidencial, το ποσό, που φαίνεται να έδιναν οι «Καταλανοί», στον Νεγκρέιρα για να εξαγοράζει τους υπόλοιπους διαιτητές, ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο ίδιος δεν παρουσίαζε πολλά έξοδα, ενώ αρκετά από αυτά του τα κάλυπτε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αυτό είναι κάτι που έχει παραξενέψει αρκετά τις αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024