Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα εποχή για το Playboy - Έτσι θα χτυπήσει το OnlyFans

Νέα εποχή για το Playboy – Έτσι θα χτυπήσει το OnlyFans

Η δυναμική επιστροφή του Playboy για να χτυπήσει το OnlyFans.

Με το Playboy να έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία από το OnlyFans, το περιοδικό που μεσουρανούσε σε περασμένες δεκαετίες ετοιμάζει την αντεπίθεσή του.

Το Playboy επαναλανσάρεται ως ψηφιακή έκδοση σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το OnlyFans. Αποφάσισε να προσθέσει δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου για ενήλικες. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στα κανάλια που θα δημιουργούν περιεχόμενο τα διάσημα «κουνελάκια».

Θα μπορούν μάλιστα να συνεργάζονται μαζί τους, όπως και στο OnlyFans. «Είμαστε επικεντρωμένοι στην οικοδόμηση της ασφαλέστερης και πιο προσοδοφόρας και ελκυστικής πλατφόρμας δημιουργών στον κόσμο», σημείωσε ο επικεφαλής της εταιρείας.

Το ανανεωμένο περιοδικό, το οποίο σταμάτησε να εκδίδεται το 2020 λόγω οικονομικών προβλημάτων, θα επιστρέψει μέσα στη χρονιά. Στη διαδικτυακή του μορφή, το περιοδικό θα επιτρέπει στους χρήστες την πρόσβαση στην «πλατφόρμα δημιουργών» του Playboy.

Η νέα εποχή του Playboy χαρακτηρίζεται ως μια ασφαλής εναλλακτική του OnlyFans. Οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με δημιουργούς που δημοσιεύουν περιεχόμενο για ενήλικες στις σελίδες τους. Παρέχοντας μάλιστα και αποκλειστική πρόσβαση στη ζωή τους.

H Amanda Gemy, κωμικός και μοντέλο, θα κοσμεί το πρώτο ψηφιακό εξώφυλλο του Playboy. Μια δημιουργός που κέρδισε περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια ως μοντέλο του Playboy. Αυτό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της beta έκδοσης της πλατφόρμας που ονομάστηκε Centerfold.

Η νέα εποχή του Playboy

Η νέα πλατφόρμα του Playboy δεν θα ονομάζεται πια Centerfold. «Η πλατφόρμα μας Playboy creator είναι το περιοδικό για τον 21ο αιώνα» υπογράμμισε η Chief Brand Officer της εταιρείας Rachel Webber.

«Η δύναμη της δημιουργίας περιεχομένου περνά στα χέρια της δημιουργικής κοινότητας. Τους δίνουμε τα απαραίτητα εργαλεία να αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους και να κερδίζουν άμεσα χρήματα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η διαφορά ανάμεσα σε Playboy και Onlyfans έγκειται στο γεγονός πως οι δημιουργοί για το ιστορικό περιοδικό θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση και να γίνουν δεκτοί. Από την άλλη πλευρά, μπορεί ο καθένας να εγγραφεί και να γίνει δημιουργός στο OnlyFans.

Ο CEO Ben Kohn ελπίζει πως οι δημιουργοί του θα διαταράξουν το σημερινό οικοσύστημα με τον ίδιο τρόπο που το εμβληματικό περιοδικό αναστάτωσε την εκδοτική βιομηχανία πριν από σχεδόν 70 χρόνια.

Στο νέο ψηφιακό περιοδικό θα περιλαμβάνεται και περιεχόμενο σχετικά με το πώς είναι να είσαι κομμάτι του. Μια από τους κορυφαίους δημιουργούς στο νέο site είναι και η πρωταγωνίσρια του Αυστραλιανού Bachelor, Megan Marx.

Χρειάστηκαν δύο μόλις εβδομάδες μετά την ενταξή της για να ανακηρυχθεί σε «Centerfold of the Day» και έγινε το top trending μοντέλο στο site.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024