Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί
Ο αναπληρωτής υπουργός υπογραμμίζει ότι η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και όχι ψέματα και φαρισαϊσμό.
«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας για τη στάση που τηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση στο ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας, «στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε!», τονίζοντας ότι «οι ευθύνες θα αποδοθούν από την Δικαιοσύνη άμεσα, δίκαια και ονομαστικά».
«Είναι άχαρο, αχρείαστο και δεν συνάδει με το αίσθημα της κοινωνίας να γίνεται μικροκομματική αντιπαράθεση» υπογράμμισε ο Στέλιος Πέτσας, συμπληρώνοντας ότι η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και αναζήτηση της αλήθειας, όχι ψέματα, υποκρισία και φαρισαϊσμό.
Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε! Σε ταύτιση με τον @PrimeministerGR @kmitsotakis τονίζω ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν από την Δικαιοσύνη άμεσα, δίκαια και ονομαστικά. Αντίθετα, σήμερα, ο Κ. Ζαχαριάδης διαφοροποιείται από τη γραμμή Τσίπρα.https://t.co/2107SBZo60
— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) March 12, 2023
«Επιμερισμός ευθυνών από τη Δικαιοσύνη»
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε αμέσως ότι τον επιμερισμό των ευθυνών θα τον κάνει η Δικαιοσύνη γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια».
Παράλληλα, σημείωσε την ξεκάθαρη θέση του, ότι «η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να υπάρξει πλήρης καταλογισμός των ευθυνών άμεσα, δίκαια και ονομαστικά».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί. Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους» πρόσθεσε ο Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι ο επί 4,5 χρόνια υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης εμφανίστηκε για να πει «δεν φταίμε σε τίποτα εμείς», όπως άλλος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έβρισκε κανένα λάθος».
«Αντίθετα, ο κ. Ζαχαριάδης σήμερα δήλωσε ότι “ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς”. Απέναντι στη διαστρέβλωση και στα ψέματα χωρά μόνον η αλήθεια» κατέληξε ο κ. Πέτσας.
- Ανδρουλάκης: Πολιτική προτεραιότητα το ΕΣΥ – Θέση του ΠΑΣΟΚ η Αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Αιγαίου
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο της 14χρονης Γεωργίας μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Όλυμπος: Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς 64χρονου περιπατητή χωρίς τις αισθήσεις του
- ΕΝΦΙΑ: Αλλαγές στον υπολογισμό του φόρου ακινήτων – Τι ισχύει από το 2027
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Φωτιά στην Ισπανία: Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να μην κινδυνεύσουν πυκνοκατοικημένες περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442