Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης είναι ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη, του 35χρονου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή», είπε ο τραγικός πατέρας, ερωτηθείς σχετικά με τα μέτρα για την αποζημίωση των οικογενειών των θυμάτων.

«Αν προβλέπεται από το νόμο ή όλα αυτά, εντάξει καλοδεχούμενα, αλλά από εκεί και πέρα, τι άλλο να πω εγώ; Ό,τι είναι και πρέπει και πρόκειται να δώσει, δεν ξέρω. Μπορεί άλλοι να πουν, τι να τα κάνω εγώ τα λεφτά;», είπε ο κ. Παναγιώτης Βούλγαρης και συνέχισε:

«Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω»

«Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω. Αν προβλέπεται από το νόμο κι αν προβλέπεται ότι αυτά πρέπει να δοθούν, εντάξει ας δοθούν.

»Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Έχει βαρεθεί η ψυχή μου, έχω βαρεθεί, έχω μείνει εγώ και η σύζυγος, έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ δηλαδή να αντέξω άλλο. Να τα βρει όλα η Δικαιοσύνη, αυτά που πρέπει».

Και πρόσθεσε ο κ. Βούλγαρης: «Εγώ αυτό που θέλω, να πω μία αλήθεια; Όλοι επικεντρώσατε, σωστά επικεντρώθηκε η κατάσταση στα  θύματα στην επιβατική και συμφωνώ και το δέχομαι… Όμως, εμένα η ψυχή του γιου μου μαζί με την Δ.Μ. που ήταν στην εμπορική δεν ήταν  δύο ανθρώπινες ψυχές; Ποιος μίλησε για εμένα και για τον γιο μου; Φταίει ο γιος μου που ήταν στο εμπορικό με τον άλλον;

»Λογικά, δεν φταίει, γιατί αυτός κατέβαινε. Ο άλλος μπήκε στην άλλη τη γραμμή. Αναφέρθηκε ποτέ κάτι για τους δύο μηχανοδηγούς; Δύο ψυχές ήταν μόνο».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024