Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Σπάει» τη σιωπή της για τον Στάθη Σχίζα - Η ανάρτηση όλο νόημα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Σπάει» τη σιωπή της για τον Στάθη Σχίζα – Η ανάρτηση όλο νόημα

«Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μία απόσταση και να...»

Σιγή ιχθύος τηρούσε τις τελευταίες ημέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor επέλεξε να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μην κάνει κανένα σχόλιο είτε στο προφίλ της είτε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο σύντροφός της αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την αγαπημένη του, ενώ κάποιοι μίλησαν ακόμη και για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Αμέσως οι φήμες ότι περνάει κρίση η σχέση τους φούντωσαν και οι «φωτιές» άναψαν για τα καλά.

Το μοντέλο το πρωί της Κυριακής (12/3) έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και τόνισε ότι όλα είναι καλά, διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε ότι οι δυο τους βρίσκονται στην Τήνο.

Η ανάρτησή της

«Καταρχήν, ναι ζω. Ναι είμαι καλά και δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τα διάφορα που έχω ακούσει. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για το τεράστιο ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα που έλαβα.

Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μια απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές, με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε και εμείς. Η χώρας μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει. Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες».

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024