Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Orange Show: Στο πρώτο podcast των Public, θα ακούσεις ό,τι πιο hot «παίζει» σήμερα

The Orange Show: Στο πρώτο podcast των Public, θα ακούσεις ό,τι πιο hot «παίζει» σήμερα

Ιστορίες που γίνονται Public κάθε μήνα στο Spotify! Στο πρώτο επεισόδιο η Έρρικα Ρούσσου υποδέχεται την Ιωσηφίνα Γριβέα για μια ξεχωριστή Οσκαρική συζήτηση

Το “The Orange Show”, το νέο podcast των Public με την Έρρικα Ρούσσου, έρχεται για να δώσει χρώμα στη Spotify playlist μας.

Ιστορίες κάθε είδους γίνονται Public και μάς βοηθούν να συντονιστούμε με ό,τι παίζει σήμερα, με πρόσωπα που θέλουμε να γνωρίσουμε, με προσωπικές εμπειρίες που αξίζει να ακούσουμε, με ειδήσεις γύρω από ό,τι μας αφορά, με σχόλια για οτιδήποτε pop υπάρχει στη ζωή μας, με προτάσεις που δίνουν χρώμα και γεύση στις εξόδους μας, με διαγωνισμούς στους οποίους σίγουρα θέλουμε να πάρουμε μέρος.

Οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητά μας βρίσκει θέση σε ένα ξεχωριστό podcast που μας περιμένει στο Spotify μια φορά το μήνα, γεμάτο cool διάθεση και θετικά vibes.

Στο  πρώτο επεισόδιο, η Έρρικα Ρούσσου υποδέχεται την δημοσιογράφο και επίσης podcaster, Ιωσηφίνα Γριβέα, σε ένα οσκαρικό ποδαρικό. Οι δύο δημοσιογράφοι συνομιλούν για τα λαμπερά βραβεία της Ακαδημίας που έρχονται σε λίγες μέρες. Έχει «κλειδώσει» το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου στον Brendan Fraser; Πόσα χρυσά αγαλματίδια θα φέρει στην A24 το «Τα πάντα όλα»; Θα κάνει η Kate Blanchet το «χατ-τρικ»; Ποιο φαβορί θα φύγει με άδεια χέρια και ποιο outsider θα κάνει την έκπληξη; Η Ιωσηφίνα Γριβέα κάνει τις προβλέψεις της λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή του σινεμά την Κυριακή 12/03. Δεν μένει εκεί όμως! Μαζί με την Έρρικα Ρούσσου συζητούν για τις θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν, αλλά και για έναν Star Wars διαγωνισμό που δεν πρέπει να χάσουμε!

Για να το απολαύσουμε, αλλά και για να μη χάσουμε κανένα από τα επόμενα επεισόδια, δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε το “The Orange Show” στο Spotify.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024