Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επισκεφθήκαμε το 150ο κατάστημα ΑΒ Shop & Go και μάθαμε πώς μπορείς να ανοίξεις το δικό σου

Επισκεφθήκαμε το 150ο κατάστημα ΑΒ Shop & Go και μάθαμε πώς μπορείς να ανοίξεις το δικό σου

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμπλήρωσε 150 καταστήματα Shop&Go και το in βρέθηκε σε ένα από αυτά και συγκέντρωσε όσα θέλεις να ξέρεις σε ένα σύντομο βίντεο

Ένα, δυο, τρία… 150! Και μέχρι το τέλος του 2023 αναμένεται να φτάσουν τα 200 καταστήματα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Από την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά το 2012, τα καταστήματα ΑΒ Shop & Go πολλαπλασιάστηκαν ταχύτατα, απαντώντας στις ανάγκες των ελλήνων καταναλωτών για καταστήματα ευκολίας και γέμισαν τις γειτονιές μας με τα χαρακτηριστικά γαλάζια και μωβ χρώματά τους. Εξίσου ραγδαία βρέθηκαν και στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων που ήθελαν να κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα, έχοντας στο πλευρό τους την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της ΑΒ Βασιλόπουλος και να αποκτήσουν το δικό τους κατάστημα, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιούν την αναγνωρισιμότητα του ονόματος της ΑΒ.

«Κλειδιά» για την επιτυχία του μοντέλου ΑΒ Shop & Go σε επίπεδο καταναλωτών υπήρξαν το διευρυμένο ωράριο, η εύκολη πρόσβαση, η γρήγορη εξυπηρέτηση και τα προϊόντα άριστης ποιότητας. Όσο για τους franchisees; Τα ΑΒ Shop & Go τους έδωσαν την ευκαιρία να επενδύσουν στη γειτονιά τους και να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του επιχειρείν με την καθοδήγηση, αλλά και την ουσιαστική στήριξη, μιας μεγάλης αλυσίδας super market όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Κάπως έτσι, τα ΑΒ Shop & Go γιόρτασαν τη συμπλήρωση 150 καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εμείς επισκεφθήκαμε ένα από αυτά και συγκεντρώσαμε τους λόγους που τα καταστήματα ευκολίας της ΑΒ αγαπήθηκαν τόσο πολύ.

Αν ενδιαφέρεστε και εσείς να γίνετε μέλη της μεγάλης οικογένειας, βρείτε εδώ την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Και στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς το δικό σας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024