Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Βλακείες αυτά που λέει ο σταθμάρχης Λάρισας για τα κλειδιά - Το λάθος έπρεπε να το σώσει ο μηχανοδηγός»

Τέμπη: «Βλακείες αυτά που λέει ο σταθμάρχης Λάρισας για τα κλειδιά – Το λάθος έπρεπε να το σώσει ο μηχανοδηγός»

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε μέσω των δηλώσεών του ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου, Γιώργος Ζήνδρος αναφορικά με τις ενέργειες του σταθμάρχη Λάρισας

Ο σταθμάρχης του σιδηροδρομικού σταθμού Παλαιοφαρσάλου, Γιώργος Ζήνδρος μίλησε στο Mega για την τραγική νύχτα του δυστυχήματος στα Τέμπη, υποστηρίζοντας πως όσα ισχυρίζεται ο σταθμάρχης Λάρισας για τα κλειδιά είναι «βλακείες».

Μάλιστα, τονίζει πως ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είχε τη δυνατότητα να σταματήσει το τρένο μέσα στον σταθμό, εφόσον είχε αντιληφθεί πως πάει ανάποδα.

«Το τρένο θα μπορούσε να το σταματήσει αυτός μέσα στον σταθμό, ο συγχωρεμένος, αφού είδε ότι πάει ανάποδα. Είχε την δυνατότητα να σταματήσει, με 60 χλμ πήγαινε. Το ‘κοκάλωνε’ στην άνοδο κιόλας, ούτε καν να περάσει απέναντι» εξήγησε ο κ. Ζήνδρος.

«Αυτό που λέει ότι δεν κούμπωσε είναι βλακείες»

«Τα μπουτόν, τα κουμπάκια, τα πατάς για να γυρίσεις το κλειδί. Το κλειδί το ξέχασε αυτός ανάποδα. Αυτό που λέει ότι δεν κούμπωσε είναι βλακείες, αυτά καταγράφονται όλα» δήλωσε για τον 60χρονο σταθμάρχη.

Σημείωσε δε, πως το λάθος έπρεπε να το σώσει ο μηχανοδηγός.

«Προσπαθούσε και εμένα να κοροϊδέψει. ‘Δεν ξέρω πού το έβαλα, δεν θυμάμαι πού το έβαλα, δεν ξέρω τι έκανα, κανονικά πήγε’. Εντάξει εγώ το κατάλαβα κατευθείαν», κατέληξε ο κ. Ζήνδρος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αλλαγές των βαρδιών της μοιραίας νύχτας.

«12.00 ήταν όταν το ανακάλυψα εγώ. Τον Π. του τηλεφώνησα εφόσον είχε φύγει. ‘Ρε… δεν καθόσουν να περάσει και αυτό το τρένο;’ Λες και ήξερα ότι θα γίνει σύγκρουση. Ο Π. τον άφησε με ένα τρένο να περάσει μέσα, τον προαστιακό. Αυτός που φωνάζει ‘γιατί κάνουμε πίσω’ στα ηχητικά, ένα τρένο το άφησε να περάσει. Ο Π. έφυγε 22.40 αντί να φύγει 23.00 και 23.00 να έφευγε το Intercity 62, εδώ μέσα ήρθε 23.05. Κοιτάει τώρα ο Ν. να μπλέξει τον Π. που δεν φταίει σε τίποτα»

»Ο Π. έκανε παραλαβή-παράδοση 22.30 στον Σ. στα χαρτιά επίσημα. Τώρα τι λέει ο καθένας… Εγώ δεν μπορώ να δώσω καμία εντολή στον Π., τι είμαι, προϊστάμενος;», είπε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024