Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
DS4 & DS7 Esprit de Voyage: Στο πνεύμα του ταξιδιού με αυξημένο στυλ

DS4 & DS7 Esprit de Voyage: Στο πνεύμα του ταξιδιού με αυξημένο στυλ

H γαλλική φίρμα προσθέτει στις επιλογές των DS4 και DS7, νέες πολυτελέστερες εκδόσεις που φιλοδοξούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη δεδομένη γοητεία των δύο μοντέλων

Η DS ενισχύει ακόμα περισσότερο το στυλιστικό αποτύπωμα των DS4 και DS7 με δύο νέες εκδόσεις που χάρη σε μια σειρά από σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αυξάνουν την αίσθηση πολυτέλειας όσο και την αισθητική ιδιαιτερότητα που ούτως ή άλλως αποπνέουν τα δύο μοντέλα.

Ξεκινώντας από τα ενδότερα, οι εκδόσεις Esprit de Voyage επωφελούνται από νέες πολυτελέστερες επενδύσεις από δέρμα Nappa σε γκρι απόχρωση, ένα χρωματικό φάσμα όπου υπακούν οι επιφάνειες του ταμπλό. Tην εικόνα συμπληρώνουν νέα μοτίβα τα οποία αποσκοπούν να αποτυπώσουν το «πνεύμα του ταξιδιού» και τα οποία εκτός από το εσωτερικό, επεκτείνονται στους εξωτερικούς καθρέφτες και στα πατάκια.

Οι νέες εκδόσεις ξεχωρίζουν επίσης από τη διχρωμία γκρι-μαύρου για το αμάξωμα και από το μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στις λεπτομέρειες. Οι νέες εκδόσεις παίρνουν ως αφετηρία το μεσαίο εξοπλιστικό επίπεδο Rivoli κάτι που σημαίνει ότι στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με σύστημα ψύξης/θέρμανσης και λειτουργία μασάζ, θερμαινόμενο τιμόνι, ηλεκτρική θύρα αποσκευών, πεντάλ αλουμινίου καθώς και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Οι νέες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες τόσο στις συμβατικές εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης ισχύος όσο και σε plug-in υβριδικές. Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση του DS4 αυτό μεταφράζεται σε εκδόσεις πετρελαίου και βενζίνης απόδοσης 130 ίππων και σε plug-in υβριδική με απόδοση 225 ίππων. Σε αυτή τoυ DS7 εκτός από τις παραπάνω εκδόσεις διατίθεται και η κορυφαία plug-in υβριδική έκδοση με ισχύ 300 ίππων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024