Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουμουτσάκος: Νέο άδειασμα σε Καραμανλή - «Εγώ δεν θα συμμετείχα στις εκλογές»

Κουμουτσάκος: Νέο άδειασμα σε Καραμανλή – «Εγώ δεν θα συμμετείχα στις εκλογές»

Μετά τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και ο Γιώργος Κουμουτσάκος τάσσεται εμμέσως κατά της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Μεταφορών στις εκλογές

Για την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις εκλογές του 2023 μίλησε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Μιλώντας στο Action 24 ο βουλευτής της ΝΔ τοποθετήθηκε για τη συμμετοχή του πρώην υπουργού Μεταφορών στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος, μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «αν εγώ ήμουν στη θέση του συντετριμμένος, δεν θα είχα τη διάθεση να συμμετέχω και να συνεισφέρω στην εκλογική προσπάθεια». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι βεβαίως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έχει δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται μία ημέρα μετά το «άδειασμα» του Θοδωρή Ρουσόπουλου στον πρώην υπουργό Μεταφορών και τις αντιδράσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Τι είχε πει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Την εκτίμηση ότι ο Κώστας Καραμανλής, ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023, είχε εκφράσει εμμέσως ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Μάλιστα, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο OPEN TV, είχε φέρει ως παράδειγμα τη στάση που κράτησε εκείνος στις εκλογές του 2009.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για το εάν ένα μέρος της πρακτικής ανάληψης πολιτικής ευθύνης θα ήταν να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. Τότε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος απάντησε: «Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Το 2008 είχα κατηγορηθεί αδίκως για μια αθλιότητα. Με αθώωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και η δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου. Θα ήταν όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής τα έχει κάνει όλα τέλεια. Τα φώτα, όμως, έχουν στραφεί όχι αδίκως στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024