Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Πρέπει να υπάρξει τιμωρία - Να μην διστάσουμε στο να γίνουν απολύσεις»

Τέμπη: «Πρέπει να υπάρξει τιμωρία – Να μην διστάσουμε στο να γίνουν απολύσεις»

Την ανάγκη να μην μείνει καμία «σκιά» στην υπόθεση του δυστυχήματος στα Τέμπη τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης

Την ανάγκη να διερευνηθούν τα πάντα και να μην μείνει κανείς ατιμώρητος, τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, αναφορικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν μπορούν να μείνουν σκιές, πρέπει όλα να διερευνηθούν», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων όποιοι και αν είναι. «Δεν πρέπει να διστάσουμε στο να γίνουν απολύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα υπογράμμισε πως ο κόσμος απαιτεί να μην υπάρξουν διαστρεβλώσεις, «να μην κάνουμε την τραγωδία χειρότερη με μύθους που θα συσκοτίσουν την κατάσταση».

Μιλώντας για την περίοδο που ήταν αρμόδιος για τον ΟΣΕ υπενθύμισε ότι τον Σεπτέμβριο του 2008 έγιναν τα εγκαίνια στο κομμάτι Θεσσαλονίκη -Λάρισα με ηλεκτροκίνηση και τηλεδιοίκηση.

Επισήμανε ότι το 2012 η τηλεδιοίκηση σε μεγάλο μέρος της είχε καταστραφεί γιατί γίνονταν βανδαλισμοί και η κυβέρνηση απευθύνθηκε στην Κομισιόν, και μετά από διαπραγματεύσεις η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέχθηκε να το χρηματοδοτήσει ξανά τον Ιούνιο του 2013.

Ανέφερε επίσης πως επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υπογράφηκε η σύμβαση 717 για αναβάθμιση, ωστόσο έμεινε «στον αέρα».

«Το 2018 έκανα ερώτηση στον κ. Σπίρτζη για την τηλεδιοίκηση, ο ίδιος ανέφερε ότι μέχρι το 2019 θα είχε γίνει αναβάθμιση, ωστόσο δεν έγινε» κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024