Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άσκηση αντιμετώπισης σεισμού και πυρκαγιάς σε παιδικούς σταθμούς

Άσκηση αντιμετώπισης σεισμού και πυρκαγιάς σε παιδικούς σταθμούς

Δράσεις εκπαίδευσης και άσκησης προσωπικού των παιδικών σταθμών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και εκκένωσης από σεισμό και πυρκαγιά, από τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου υλοποίησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμου που περιλάμβανε και άσκηση, προκειμένου να υπάρχει γνώση σε περίπτωση που προκληθεί πυρκαγιά ή γίνει σεισμός.

Στις δράσεις αυτές πήραν μέρος το προσωπικό του Α΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Μοσχάτου και το προσωπικό του Β΄ βρεφονηπιακού Σταθμού Ταύρου. Κατά την πρώτη μέρα της δράσης υλοποιήθηκε η εκπαίδευση του προσωπικού, ενώ τη δεύτερη μέρα έγινε η πρακτική άσκηση στην οποία συμμετείχε το προσωπικό και τα παιδιά των συγκεκριμένων σταθμών.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα θέματα της Πολιτικής Προστασίας γι αυτό και έχει αναλάβει μία σειρά δράσεων προκειμένου να ενημερώσει και να δημιουργήσει το πλαίσιο εκείνο που θα προσφέρει ασφάλεια και γνώση αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων ανά περίπτωση, σε όλες τους πολίτες μας.

Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου

Έτσι, μετά τη διανομή του ιδιαίτερα εύχρηστου οδηγού που διαθέσαμε στα σχολεία μας με τις χρήσιμες συμβουλές για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του εγκέλαδου, προχωράμε σε μία σειρά άλλων οργανωμένων δράσεων όπως αυτές που υλοποιήσαμε στους δύο βρεφονηπιακούς μας σταθμούς σχετικά με την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών σε περίπτωση σεισμού και πυρκαγιάς»

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024