Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dine Athens: Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει την αθηναϊκή γαστρονομία

Dine Athens: Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει την αθηναϊκή γαστρονομία

Ο θεσμός που γιορτάζει την επαγγελματική εστίαση επιστρέφει και για ακόμη μια χρονιά συνοδεύεται από την πιο ποιοτική επιλογή νερού και αναψυκτικών

Το Dine Athens δεν χρειάζεται συστάσεις. Εδώ και επτά χρόνια, ο θεσμός που στηρίζει την επαγγελματική εστίαση μάς έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε την καλύτερη εκδοχή της αθηναϊκής γαστρονομίας, δίνοντας παράλληλα πνοή στα εστιατόρια της πρωτεύουσας. Και για άλλη μία χρονιά, οι ιδιαίτερες δημιουργίες των chef θα συνοδεύονται από την πιο premium επιλογή νερού, αφού η εταιρεία Βίκος συμμετέχει και πάλι στη διοργάνωση, συμπληρώνοντας ιδανικά το ξεχωριστό μας τραπέζι.

.

Η ασυναγώνιστη γεύση του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος, όπως και η υψηλή του ποιότητα, οφείλονται πρώτα από όλα στην καταγωγή του από την ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια, όπου και εμφιαλώνεται. Επιπλέον, έχει αναγνωριστεί ως φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, καθώς έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Έτσι, καταφέρνει να συνοδεύσει άψογα κάθε γεύμα και κάθε μας ανάγκη.

Μαζί με το ανθρακούχο μεταλλικό νερό Βίκος, θα το βρίσκουμε στα τραπέζια και του φετινού #DineAthens, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, την οποία η εταιρεία Βίκος στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μία χρονιά, ως επίσημος χορηγός της.

.

Εξάλλου, ειδικά φέτος η Βίκος Α.Ε. έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει. Η εταιρεία συμπληρώνει τα 30 χρόνια της και εισέρχεται σε ακόμη πιο δημιουργική φάση, κάνοντας δυναμική είσοδο στην επαγγελματική εστίαση και φιλοξενία με τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά της, που εμφιαλώνονται σε κομψές και πρωτοποριακές γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της στο Καλπάκι Ιωαννίνων – μία επένδυση που ανήλθε στα 22 εκατ. ευρώ.

Μία νέα, premium πρόταση

Οι νέες συσκευασίες στα φρουτένια αναψυκτικά, τη Βίκος Cola και το Pink Grapefruit αποτελούν τη φυσική εξέλιξη της «ροής» του brand της Βίκος Α.Ε., αλλά και μία νέα πρόταση της εταιρείας για τους χώρους γαστρονομίας, είτε πρόκειται για bar και εστιατόρια, είτε για πολυτελή ξενοδοχεία. Ο καινοτόμος, ευφάνταστος σχεδιασμός και η υψηλή αισθητική τους συναντά την – πασίγνωστη πια – γεύση και ποιότητα της εταιρείας Βίκος, καλύπτοντας τις διευρυμένες ανάγκες της επαγγελματικής εστίασης.

Πρακτικές στη χρήση και σχεδιασμένες ώστε να είναι εύκολες στο κράτημα, έρχονται να αναβαθμίσουν περαιτέρω τη σχέση των καταναλωτών με τα προϊόντα της Βίκος Α.Ε..

.

Σε ροή διαρκούς ανάπτυξης

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες συσκευασίες έρχονται ως αποτέλεσμα μιας πολύ σημαντικής επένδυσης της εταιρείας Βίκος, με στόχο την κατάκτηση πρωταγωνιστικού ρόλου στην επαγγελματική αγορά της εστίασης και της φιλοξενίας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μέσα από την πρόσφατη αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της ενίσχυσε την παραγωγική της δυναμικότητα με 42.000 συσκευασίες αλουμινίου (cans) και 20.000 γυάλινες φιάλες (glass) ανά ώρα, αυξάνοντας την συνολική παραγωγική της δυναμικότητα στις 421.000 φιάλες ανά ώρα.

Κεντρική θέση στην ευρεία γκάμα των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών που προσφέρει η Βίκος Α.Ε. κατέχει η κατηγορία Cola, που περιλαμβάνει τις Βίκος Cola Classic ,Βίκος Cola Stevia και Βίκος Cola Zero. Πρόσφατα, στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας προστέθηκε και το δυναμικά αναπτυσσόμενο Pink Grapefruit. Μαζί τους βρίσκουμε τις κλασικές και αγαπημένες επιλογές Λεμονάδα, Γκαζόζα, Πορτοκαλάδα, Τonic και Σόδα, επίσης σε ανανεωμένες, πρακτικές και μοντέρνες συσκευασίες αλουμινίου (cans).

Ανακαλύψτε τις νέες συσκευασίες φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος.

.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024