Ναύπακτος: Συνελήφθη οδηγός αυτοκίνητου για θανάσιμη παράσυρση και εγκατάλειψη ενός 50χρονου
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης
Ένας άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Ναύπακτο, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος, οδηγώντας χθες τα ξημερώματα αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Αντιρρίου – Λιδωρικίου, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 50χρονο που κινούταν πεζός, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του τροχαίου.
Στο πλαίσιο ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, εξακρίβωσαν τα στοιχεία του οδηγού του αυτοκινήτου και αργά χθες το βράδυ τον συνέλαβαν σε περιοχή της Ναυπάκτου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- Hurriyet: Πουλήθηκαν οι S-400 σε άλλη χώρα του Κόλπου – Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
- Οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 – Ποιοι κυριαρχούν, ποιοι υποχωρούν και πού βρίσκεται η Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε πτήση – Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης
- Λάσπη στον ανεμιστήρα από Π.Μαρινάκη κατά Τσίπρα – Καμία απάντηση στο «κατηγορώ» του προέδρου της ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης
- Άννα Μαρία Ηλιάδου: Το εντυπωσιακό μοντέλο του GNTM 2 στη Μύκονο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442