Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς: «Πολύ επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»

Ομπράντοβιτς: «Πολύ επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνο τον Παναθηναϊκό παρά τη βαθμολογική του θέση στην Euroleague.

Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Σάσα Ομπράντοβιτς ενόψει της αναμέτρησης της Μονακό (8/3, 22:00) με τους «πράσινους» στο Πριγκιπάτο για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι παρά τη βαθμολογική του θέση ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα.

«Παρά τη βαθμολογική θέση, γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Ο Ντουέιν Μπέικον είναι ο παίκτης-κλειδί του Παναθηναϊκού και ο οποίος μπορεί να σκοράρει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μαζί με τον Ντέρικ Γουίλιαμς δίνουν μέγεθος και επιθετικότητα στις θέσεις ‘2’ και ‘3’.

Επίσης ο Πάρις Λι κάνει πολλά πράγματα, σουτάρει εξαιρετικά και σε γενικές γραμμές έχουμε γνώση για τα όσα μπορεί να προσφέρει η ποιότητα του ρόστερ τους. Τα δύο επόμενα ματς είναι κρίσιμα για εμάς. Όπως είναι και όλα τα παιχνίδια της Euroleague. Όμως εάν τα καταφέρουμε αυτήν την εβδομάδα, τότε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την είσοδό μας στα playoffs».

Όσα είπε ο Ντιαλό:

«Ο Πάρις (σ.σ. Λι) και ο Ντουέιν (σ.σ. Μπείκον) έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ο Πάρις και ο Ντουέιν είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Παίξαμε μαζί και μοιραστήκαμε πολλές αναμνήσεις. Ο Πάρις; Εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, εξαιρετικός πασέρ και φοβερός αμυντικός. Τα χέρια του είναι παντού. Ο Ντουέιν μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σκόρερ» ήταν τα λόγια του Άλφα Ντιαλό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα του και στον δύσκολο μήνα που ακολουθεί: «Μας περιμένουν πολλά παιχνίδια τον Μάρτιο και θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Δεν έχει αλλάξει ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν και αυτός δεν είναι άλλος από το να πάμε στο Final 4. Πρέπει να βελτιωνόμαστε από εβδομάδα σε εβδομάδα. Και πνευματικά πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024