Ξανά στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.
O Oλυμπιακός κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη του επί της Μπαρτσελόνα στη φετινή αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 27η αγωνιστική της Euroleague.
Έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα κόντρα στους Καταλανούς αν φυσικά ισοβαθμίσουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ανέβει στο 19-8 ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση και περιμένοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα με ρεκόρ 18-7. Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα έπεσε στο 18-9 και την τρίτη θέση.
Δείτε τη βαθμολογία:
- Φθιώτιδα: Άντρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμι Άλεν
- Κλειστός ο Δήμος Πυλαίας–Χορτιάτη την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου λόγω συμμετοχής στην απεργία των δήμων της χώρας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες για το σκάνδαλο – Aνάμεσά τους γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής
- Τροχαίο στο Παγκράτι: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο
- Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο από ψηλά – Δείτε φωτογραφίες