Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Σπάραξαν καρδιές με τον επικήδειο του ιερέα πατέρα του Κυπριανού Παπαϊωάννου

Τέμπη: Σπάραξαν καρδιές με τον επικήδειο του ιερέα πατέρα του Κυπριανού Παπαϊωάννου

Ο πατέρας του θύματος αποκάλυψε και τον τελευταίο διάλογο με τον γιο του

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου έχασε τη ζωή του, μεταξύ δεκάδων, στο δυστύχημα στα Τέμπη. Χθες η Κύπρος αποχαιρέτησε τον 23χρονο φοιτητή, ο οποίος μάλιστα σκόπευε τον Αύγουστο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Η αποκάλυψη έγινε από τον ιερέα πατέρα του νεαρού θύματος, μέσα από τον επικήδειο που εκφώνησε.

«’Τι θα κάνεις την Τυρινή γιε μου;’ τον ρώτησα, ‘θα πάω με τη Χριστίνα μου στην Άνδρο για να προσευχηθούμε και να πάρουμε την ευλογία της Αγίας Μαρίνας’ μου είπε. ‘Ευλογημένα να πάτε γιε μου, προσεκτικά, με το καλό να επιστρέψετε’ του είπα εγώ» είπε αρχικά ο πατέρας του Κυπριανού αναφερόμενος στην τελευταία συνομιλία που είχε μαζί του με μηνύματα.

Το πρωί της μοιραίας Τρίτης (28/2) ο 23χρονος είπε στον πατέρα του ότι πέρασαν πολύ καλά στην Άνδρο με τον ίδιο να τον ρωτάει «πώς θα πας πίσω θεσσαλονίκη γιε μου, με αεροπλάνο ή τρένο;».

«Θα πάω με το τρένο που είναι πιο φτηνό και θα διαβάζω στον δρόμο για να κερδίσω χρόνο γιατί όπως ξέρεις με περιμένουν υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις ήταν ότι στις 27 Αυγούστου θα παντρευόταν με την αγαπημένη του Χριστίνα» συνέχισε στον επικήδειο ο τραγικός πατέρας.

«Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάποιον είναι ότι θα είμαστε δίπλα σου αλλά τον τρόπο και τον χρόνο μπορεί να μας το πει ο παντοκράτωρ Κύριος. Τώρα ο Θεός είναι δίπλα σου γιε μου, δίπλα στην πολυμαρτυρική σορό σου αλλά και στην όλο φως ψυχή σου. Η Αγία Μαρίνα οι Άγιοι Απόστολοι, ο Απόστολος Βαρνάβας και η μάνα μας η Παναγία θα είναι μαζί σου λεβέντη μου» συνέχισε ο πατέρας του 23χρονου.

Ο ιερέας πατέρας του άτυχου φοιτητή αναφέρθηκε στο μουσικό ταλέντο του γιου του και περιέγραψε ό,τι συνέβη το μοιραίο βράδυ λέγοντας: «Τρίτη βράδυ 28 Φεβρουαρίου: ήρθε η μνηστή σου ανήσυχη ότι κάτι έχει συμβεί. Αχ αυτό το τρένο. Θέε μου βοήθα να μην έχει συμβεί κάτι σοβαρό, σκέφτηκα. Πατέρας είμαι, Θεέ μου έλεγα βοήθησε τους όλους αλλά πρόσεξε και τον γιο μου μην πάθει τίποτα, γιατί είμαι ιερέας».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024