Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασμα δημοσιογράφου κατά του Κανάκη: «Άκου γελοίε τυπάκο - Είσαι χυδαίος και αισχρός λασπολόγος»

Ξέσπασμα δημοσιογράφου κατά του Κανάκη: «Άκου γελοίε τυπάκο – Είσαι χυδαίος και αισχρός λασπολόγος»

«Δεν βρέχει, σας φτύνουν» είχε πει την προηγούμενη μέρα ο Αντώνης Κανάκης, αναφερόμενος στους δημοσιογράφους

Με μία οργισμένη ανάρτηση δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ απάντησε στον Αντώνη Κανάκη και όσα είπε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για τη διαχείριση των δημοσιογράφων στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Νικολαΐδης ξεσπά εναντίον του γνωστού παρουσιαστή αποκαλώντας τον «αισχρό λασπολόγο, χυδαίο και απαράδεκτα υβριστή» και μιλά για «τσουβάλιασμα» των δημοσιογράφων με φτηνούς χαρακτηρισμούς.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του στο Facebook ο Χρήστος Νικολαΐδης γράφει:

«Αντωνη Κανάκη στο γραφω για να το εχεις και σε κειμενο: είσαι ενας αισχρός λασπολόγος, χυδαίος και απαράδεκτα υβριστής. Είδα το ντεμεκ οργισμένο λογυδριο σου καθώς αποκαμωμένος ξάπλωνα στο κρεβάτι του ξενοδοχείου, στο τέλος μίας ακόμη εξουθενωτική μέρας, μίας εξαιρετικά δύσκολης αποστολής. Και σε ακουσα να μιλάς για δημοσιογράφους- παπαγαλάκια, για τον κοσμο που δικαίως μας σιχαίνεται και για ανθρωπους που προσπαθούν να φτιάξουν μία άλλη πραγματικότητα.

Περίμενα να μιλησεις συγκεκριμένα. Περίμενα να ακοϋσω το όνομα καποιου συναδέλφου που σε εξόργισε με τα όσα είπε. Αλλά δεν έκανες καμία διάκριση. Μας τσουβαλιασες όλους μέσα στους φτηνούς χαρακτηρισμοϋς σου. Έβαλες στην ίδια κατηγορία αυτούς που σε χαλάνε, για τον οποιοδήποτε δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο λόγο. Και αυτούς που μοχθούμε στο ρεπορτάζ.

Άκου λοιπόν γελοίε τυπάκο, που έγινες εκατομμυριούχος ως διασκεδαστής: όταν εγώ έφτασα στα Τέμπη, μαζί με τους συναδέλφους μου, τα παπουτσια μου κολλούσανε πάνω στις πυρωμένες λαμαρίνες. Οι Πυροσβέστες και οι ΕΚΑΒιτες δακρυσμένοι μαζεύανε ανθρώπινα μέλη και στοιβάζανε τις μαύρες σακούλες πλάι στα συντρίμια Την ατμόσφαιρα πλάκωνε η πιο άσχημη μυρωδιά που έχω ποτέ νιώσει, ένα μείγμα καμμένης σάρκας, λαδιών και λιωμένης λαμαρίνας.

Δεν κοιμήθηκα 48 ώρες. Γιατί έψαχνα. Και ξερεις κάτι κ. Τηλεαρτίστα; Αν σήμερα όλη η Ελλάδα ξέρει με σαφήνεια πώς, πότε και γιατί έγινε το δυστύχημα, εάν τώρα όποιον Έλληνα και να ρωτήσεις θα σου πει για τη βάρδια των σταθμαρχών, για τα ψαλίδια που έμειναν κλειστά, για το συστημα τηλεδιοίκησης που δεν δουλεύει, για το ποιος ήταν υπηρεσία εκείνη την ώρα και τόσα άλλα είναι γιατί οι Δημοσιογράφοι που εσύ με τέτοιο ποταπό τρόπο βρίζεις, τα ανακάλυψαν και τα μετέδωσαν! Τα έφεραν στη γνώση του κάθε Έλληνα.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο ΟΣΕ δε θα ήθελε με τίποτε να βγουν τα άπλυτα του στη φόρα. Ούτε η κυβερνηση θα ήθελε να γνωστοποιηθούν όλα αυτά με τις καθυστερήσεις της. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να ξέρουν πολλοί για τις δικές του ευθύνες. Το υπουργείο Υποδομών θα ήθελε πολύ να μη μάθετε ποτέ για το Συστημα Τηλεδιοίκησης. Οι σταθμάρχες επίσης θα σκότωναν για να μην μαθευτεί ότι την κοπάνησαν στη βάρδια τους. Και ο Επιθεωρητής θα ήθελε πολύ να μην μαθει κανείς ότι πήρε αναρρωτική. Περισσότερο από όσο ήθελες εσύ να μη μαθευτούν ποτέ οι πομπές του Στάθη.

Αλλά όλα είναι στο φως σήμερα. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει… Και φυσικά όχι χάρη στη δική σου εκπομπή».

Κανάκης προς δημοσιογράφους: «Δεν βρέχει, σας φτύνουν»

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την έναρξη της χθεσινής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ξέσπασε από την πλευρά του για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, από την οποία 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε εκτενώς στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και ξέσπασε κατά των υπευθύνων, ενώ σχολίασε αυστηρά και αιχμηρά τις τοποθετήσεις διάφορων δημοσιογράφων για την τραγωδία, γνωρίζοντας την αποθέωση στο Twitter.  Μιλώντας για τη στάση συγκεκριμένων δημοσιογράφων, ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι δεν παρουσίασαν τα γεγονότα όπως θα έπρεπε, με κριτική διάθεση, απέναντι στην εξουσία. «Όταν η δημοσιογραφία είναι πλέον υπάλληλος κομμάτων, καναλαρχών και διαφόρων άλλων συμφερόντων, γίνεται εχθρός της δημοκρατίας, αντί για θεμέλιος λίθος» τόνισε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητα, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτή την πραγματικότητα. «Δεν βρέχει, σας φτύνουν» συμπλήρωσε.

«Όλοι κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν στην κανονικότητα της λοβοτομής και του Survivor, αλλά εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτούς τους ρυθμούς» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης. «Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα. Μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε κανονικά το Survivor. Θα κάνουν ό,τι μπορούν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής, γιατί βολεύει και τους πολιτικούς αλλά και τα κέρδη γιατί η στενοχώρια δεν έχει διαφημίσεις, η διαφήμιση θέλει χαρά» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Θα βγούμε για να βγούμε να εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε και και συζητάμε, όπως κι εσείς. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτή τη χώρα. Είμαστε θλιμμένοι και θυμωμένοι, θα προσπαθήσουμε να τα βάλουμε σε μια ροή, η οποία όμως δε θα υπάρχει. Ο λόγος δε θα είναι δομημένος, θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ήρεμοι» είπε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, το «Ράδιο Αρβύλα» δεν πρόκειται πλέον να συνεχίσει με την ίδια μορφή, σημειώνοντας πως εξετάζεται η εκπομπή να μεταφερθεί στο πλατό από το «Βινύλιο». «Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε» είπε.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024