
Μεντβέντεφ: «Ελπίζω να με αφήσουν και να αγωνιστώ αυτή τη χρονιά στο Wimbledon»
Την ελπίδα αυτή την χρονιά να του επιτρέψουν να αγωνιστεί στο Wimbledon εξέφρασε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.
Την ελπίδα αυτή την χρονιά να του επιτρέψουν να αγωνιστεί στο Wimbledon εξέφρασε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.
«Θέλω να παίξω στο γρασίδι, θέλω να αγωνιστώ στο Wimbledon. Μου αρέσει το χορτάρι αν και είναι πολύ δύσκολη επιφάνεια. Είναι λίγο πιο δύσκολο από τα hard courts κι εκεί πιστεύω ότι φαίνεται η μεγάλη ποιότητα του Τζόκοβιτς που έχει κερδίσει τόσα πολλά τουρνουά στο γρασίδι.
Αν πετύχεις κάποιον καλό σέρβερ, θα πρέπει να κερδίσεις τα tie breaks. Ο Νόβακ κατάφερε πολλές φορές να κερδίζει με 6-4, 6-4, 6-4 και πραγματικά δεν ξέρω πως το κάνει» ανέφερε αρχικά και συνέχισε.
«Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρουν φέτος. Θα περιμένω και ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο αυτή τη χρονιά και να έχω κάποια καλά αποτελέσματα» ήταν τα λόγια του Ρώσου τενίστα.
- Κυλικεία: Τέλος αλλαντικά, κρουασάν, αναψυκτικά – Τι θα τρώνε τα παιδιά από Σεπτέμβρη
- Αυτή είναι η κυβερνητική «ομάδα κρούσης» του ΠΑΣΟΚ – Όλα τα ονόματα
- Δήμος Αθηναίων: Το Κουκάκι αποκτά τον δικό του λεμονόκηπο
- ΔΟΑΕ: Κατάπαυση πυρός στο μέτωπο κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Γαλλία: Oργή για τις παραλείψεις σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης – Τι είπε ο Μακρόν
- Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους κρατουμένων στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου

