Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Μπαρτζώκα για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

Το μήνυμα του Μπαρτζώκα για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη δύσκολη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ, αλλά και τη διαχείριση της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του το αρνητικό αποτέλεσμα με την Αρμάνι Μιλάνο την προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να στρέφουν την προσοχή τους στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται και το δύσκολο αυριανό (07/03) παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για τον αγώνα με τους Καταλανούς που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την τελική κατάταξη του Ολυμπιακού, αλλά και για τη διαχείριση της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα βαρύ το τελευταίο καιρό. Χθες παίξαμε μέσα σε σαράντα ώρες δύο παιχνίδια, συν το ταξίδι που ήμασταν όλο το βράδυ άυπνοι. Αυτό μοιραία επιφέρει κόπωση, όμως, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε.

Αυτό είναι το πρόγραμμά μας, όπως όλων των ομάδων της EuroLeague. Απλώς σε σχέση με την αυριανή μας αντίπαλο, εκείνοι είχαν μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω. Επίσης, στο παιχνίδι του Σαββάτου ξεκούρασαν τους δύο καλύτερους παίκτες τους. Χίγκινς και Μίροτις ήταν έξω. Βέβαια, έχασαν το ματς. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο Μιλάνο, πιεστήκαμε και χθες.

Δείξαμε κόπωση και πνευματική και σωματική και ψυχική. Πρέπει αμέσως να διαφοροποιήσουμε την προσέγγισή μας για ένα απαιτητικό παιχνίδι αύριο, απέναντι σε μια ομάδα που όλοι ξέρετε πόσο καλή είναι.

Είναι σε καλή κατάσταση, έχει κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες, παίζει πολύ καλύτερα. Η επιστροφή του Μίροτιτς έχει ανεβάσει το ταβάνι τους, ενώ και ο Χίγκινς παίζει πάρα πολύ καλά.

Γενικά είναι μια ομάδα με πολύ καλή εκτέλεση και αμυντικά και επιθετικά. Για εμάς θα είναι σίγουρα δύσκολο και απαιτητικό ματς. Ο παράγοντας κούραση πρέπει γρήγορα να βγει από το μυαλό μας και εγώ και οι παίκτες. Αύριο παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδό, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024