Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθαμε τα πάντα για τα νέα Poco X5

Μάθαμε τα πάντα για τα νέα Poco X5

Μετά τα poco m4 και m5, poco f3, τα εμβληματικά ολοκαίνουργια Poco X5 είναι εδώ και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Κλείνοντας τα πέντε χρόνια λειτουργίας, το sub-brand της Xiaomi, η POCO ανακοίνωσε δύο ολοκαίνουργια smartphones της σειράς X, ειδικά σχεδιασμένα για τους  GenZers: Τα POCO X5 Pro 5G και το POCO X5 5G, που είναι ήδη διαθέσιμες από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

«Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους δημιουργούς περιεχομένου προκειμένου να το οδηγήσουν σε νέα επίπεδα. Με μια εκπληκτική οθόνη και επιδόσεις το POCO X5 5G, προσφέρει απίστευτη αξία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης σε ένα smartphone» είχε δηλώσει ο κ. Angus Ng, Head of Product Marketing από την POCO Global.

Μπορείτε να τα βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Όσα γνωρίζουμε για τα νέα Poco X5

Όπως ανακοινώθηκε, το νέο Xiaomi  Poco X5 Pro πρόκειται για το πρώτο έξυπνο κινητό της σειράς X, που διαθέτει οθόνη FHD+ Flow AMOLED 6.67″ ιντσών και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά έχετε την άνεση να δείτε ό,τι σας αρέσει, από βίντεο στο YouTube, μέχρι σειρές στο Netflix ή τις εκπομπές που αγαπάτε.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα για ατελείωτες ώρες gaming, επιλέγοντας τα παιχνίδια που προτιμάτε και νικώντας κάθε σας αντίπαλο, μέχρι να επικρατήσετε.

Ο επεξεργαστής του Xiaomi Poco X5 Pro είναι οκταπύρηνος και πιο συγκεκριμένα ο παντοδύναμος Snapdragon 778 5G.

Μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις εντολές που θα του αναθέσετε να εκτελέσει, ώστε να μπορείτε να κατεβάζετε  και να εκκινείτε εφαρμογές ή να παρακολουθείτε τα αρχεία, τα βίντεο και τις εικόνες σας με ευκολία, δίχως καθυστερήσεις και κολλήματα.

Ο ευρυγώνιος φακός του Xiaomi Poco X5 Pro είναι στα 108MP, ο υπερευρυγώνιος στα 8MP και ο macro στα 2MP, για λήψεις επαγγελματικού επιπέδου από αξιοθέατα, τους αγαπημένους σας και τις πιο ανέμελες στιγμές σας.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 16MP, ώστε να απαθανατίζετε το χαμόγελό σας, εστιάζοντας περισσότερο σε αυτό και όχι τόσο στο background που υπάρχει.

Ο βαθμός αδιαβροχοποίησης του Xiaomi Poco X5 Pro είναι IP53, για να μένει ανθεκτικό ακόμα και κατά την επαφή του με σκόνη ή νερό. Όσο για τη λειτουργία NFC, είναι πολύ πρακτική, καθώς χάρη σε αυτήν,  μπορείτε να πληρώνετε ανέπαφα, δίχως να χρησιμοποιήσεις τη χρεωστική σας κάρτα.

Απλά, κατεβάζετε την εφαρμογή της συνεργαζόμενης τράπεζας και ενεργοποιείτε αυτή τη δυνατότητα, προκειμένου να κάνετε τις συναλλαγές από το κινητό σας.

Η μπαταρία του Xiaomi Poco X5 Pro είναι στα 5000 mAh, για να έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας και να απολαύσετε πλήρως κάθε δυνατότητα της συσκευής σας.

Σε περίπτωση που η μπαταρία αρχίζει να τελειώνει, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, αφού είναι συμβατή με γρήγορη φόρτιση, προκειμένου να φτάσει γρήγορα στο 100% και να είναι ξανά και άμεσα έτοιμη για χρήση.

Μπορείτε να το ανακαλύψετε σε τρεις μοναδικές αποχρώσεις Blue, Black και Yellow και σε δύο εκδόσεις, 6GB+128GB και 8GB+256GB.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024