Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημέρα της Γυναίκας: 4 δώρα για να εκφράσετε την αγάπη σας

Ημέρα της Γυναίκας: 4 δώρα για να εκφράσετε την αγάπη σας

Για τις σημαντικές γυναίκες που έχετε στη ζωή σας

Για περισσότερο από έναν αιώνα άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σηματοδοτούν την 8η Μαρτίου ως μια ξεχωριστή ημέρα για τις γυναίκες.

Είναι η ημέρα που υπενθυμίζει όλα όσα έχουν καταφέρει οι γυναίκες μέχρι σήμερα: τα επιτεύγματα, τα μεγαλύτερα έργα και τις σημαντικές εφευρέσεις τους, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που δείχνουν όταν μάχονται για τα δικαιώματα τους.

Ολα ξεκίνησαν το 1908 όταν 15.000 περίπου γυναίκες στη Νέα Υόρκη έκαναν απεργία λόγω των χαμηλών αμοιβών, της έλλειψης δικαιωμάτων ψήφου, αλλά και των άθλιων συνθηκών στα εργοστάσια που εργάζονταν.

Την επόμενη χρονιά, το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αμερικής διοργάνωσε μια Εθνική Ημέρα της Γυναίκας και ένα χρόνο μετά, έγινε ένα συνέδριο στην Κοπεγχάγη της Δανίας, σχετικά με την ισότητα και το δικαίωμα ψήφου των γυναικών. Στην Ευρώπη, η ιδέα μεγάλωσε και έγινε Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (IWD) για πρώτη φορά το 1911 και τα Ηνωμένα Έθνη κήρυξαν την 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το 1975.

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ενδεχομένως να σκέφτεστε τι δώρο θα μπορούσατε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τη μαμά, την αδελφή, την κόρη, τη γιαγιά, τη φίλη και τόσες ακόμα σημαντικές γυναίκες που έχετε στη ζωή σας.

Για να σας βοηθήσουμε θα σας προτείνουμε ορισμένα πολύ όμορφα δώρα, που οι περισσότερες γυναίκες θα εκτιμήσουν.

Τι καλύτερο από ένα άρωμα

Το άρωμα είναι ένα τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα. Ναι, είναι κάτι πολύ προσωπικό και υπάρχουν άνθρωποι που δεν αλλάζουν ποτέ το άρωμά τους. Αν όμως της αρέσεις να πειραματίζεται με τις μυρωδιές σίγουρα θα λατρέψει το άρωμα του διάσημου σχεδιαστή Roberto Cavalli.

Το Roberto Cavalli Eau De Parfum είναι ένα ελιξίριο αφιερωμένο στην ανεξάρτητη, χαρούμενη, ελεύθερη, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, που έχει το glamour στις φλέβες της.

Το κοκτέιλ του Roberto Cavalli Signature είναι έντονο oriental- λουλουδάτο βασισμένο σε νότες από άνθη πορτοκαλιάς, benzoin, ροζ πιπέρι, tonka και βανίλια. Το μπουκάλι θυμίζει τις καμπύλες ενός αισθησιακού, γυναικείου σώματος, το καπάκι του μοιάζει με τιάρα και απεικονίζει την χρυσή σφραγίδα του Roberto Cavalli.

Ενα σετ περιποίησης

Εκτός από το άρωμα μπορείτε να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης και ομορφιάς από την αγαπημένη της μάρκα ή με το αγαπημένο της άρωμα.  Στην αγορά θα βρείτε υπέροχα έτοιμα σετ που εκτός από το άρωμα περιλαμβάνουν αφρόλουτρο και body lotion.

Όπως για παράδειγμα το σετ περιποίησης Elie Saab, ένα πολύ λεπτό και λουλουδάτο άρωμα, κατάλληλο για γυναίκες όλων των ηλικιών και για οποιαδήποτε εποχή. Φρέσκο ​​μανταρίνι και λεπτό πορτοκαλί χρώμα αποτελούν τις κορυφαίες νότες και ανοίγουν τη σύνθεση.

Ακολουθεί νότες αρωματικής γαρδένιας και για το φινάλε, νότες από ξύλο κέδρου και πατσουλί. Μακράς διαρκείας, κομψό και σε ένα εξαιρετικά όμορφο μπουκάλι.

Πρέσα μαλλιών

Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει την πρέσα μαλλιών. Και η Πρέσα Μαλλιών L’Oreal Professionnel SteamPod 4 είναι ιδανική για να δημιουργήσει κάθε γυναίκα ό,τι χτένισμα επιθυμεί με τη δύναμη του ατμού.

Πλέον θα μπορεί να δημιουργήσει τέλειο ίσιο, με κυματισμούς ή μπούκλες με το SteamPod 4, το πρώτο επαγγελματικό styler με την πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού από τη L’Oréal Professionnel.

Apple Watch

Δεν είναι μόνο ένα κοινό ρολόι που δείχνει την ώρα. Το Apple Watch είναι το απόλυτο gadget.

Kαι είναι βέβαιο πως είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσατε να χαρίσετε σε μια γυναίκα.

Το Apple Watch Series 8 διαθέτει προηγμένους αισθητήρες υγείας και εφαρμογές, που θα τις επιτρέψουν να μετρήσει τον καρδιακό παλμό, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και να παρακολουθούν τις αλλαγές της θερμοκρασίας.

Ολα τα παραπάνω αλλά και αμέτρητες επιλογές δώρων για τις γυναίκες της ζωή σας που γιορτάζουν θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να κάνετε τη μέρα της ακόμα πιο ιδιαίτερα. Επιλέξτε όποιο δώρο θέλετε όσο και αν αυτό κοστίζει και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις. Η πλατφόρμα θα φροντίσει το δώρο σας να σας παραδοθεί εγκαίρως σε όποιο σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκεστε.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024