Νέα μικρής κλίμακας επεισόδια σημειώθηκαν το νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα, όταν η αστυνομία επιχείρησε να ανοίξει την λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, η οποία είχε κλείσει νωρίτερα σήμερα, λόγω της μεγαλειώδους διαδήλωσης για την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και των επεισοδίων που ακολούθησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αρκετών ατόμων εμφανίστηκε ξανά στην οδό Αμαλίας και ξεκίνησε νέος κύκλος έντασης με τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Ρίψεις δακρυγόνων και κρότου λάμψης από πλευράς των ΜΑΤ προσπαθούν να αποτρέψουν την ομάδα ατόμων να προχωρήσει προς το Σύνταγμα, ενώ γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί ανοικτός ο δρόμος.
Μάλιστα, όπως φαίνεται στα βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το in, διαδηλωτές ξάπλωσαν στον δρόμο έξω από τη Βουλή, προκειμένου να μην επιτρέψουν να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος.
Ο δεύτερος γύρος επεισοδίων εκτονώθηκε πολύ σύντομα.
Το in βρίσκεται στο Σύνταγμα και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της πρωτεύουσας
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας