Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το unfair της Μακάμπι: Δεν δίνουν το γήπεδο στον Ολυμπιακό να προπονηθεί

Το unfair της Μακάμπι: Δεν δίνουν το γήπεδο στον Ολυμπιακό να προπονηθεί

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν επιτρέπει στον Ολυμπιακό να προπονηθεί σήμερα στο γήπεδο του πρώτου τελικού (05/03) του CEV Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται αύριο (05/03) να ριχτεί στη μάχη του πρώτου ευρωπαϊκού τελικού, για το CEV Challenge Cup, μετά τη μυθική ανατροπή και πρόκριση που πήρε στα ημιτελικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο τελικό, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν το βράδυ της Παρασκευής (03/03) για το Τελ Αβίβ, ωστόσο δεν θα μπορέσουν να προπονηθούν απόψε στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί ο αγώνας και εδώ προκύπτει ένα μεγάλο unfair από πλευράς Μακάμπι.

Αρχικά όπως έχει αποφασιστεί ο αγώνας δεν θα γίνει στη φυσική έδρα της ομάδας του λαού, αλλά στο «Slomo Hall» εκεί όπου αγωνίζεται η συμπολίτισσα Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Οι διαφορές στα δύο γήπεδα είναι αρκετές και μάλιστα είναι τέτοιες που μπορεί πολύ εύκολα να επηρεάσουν ένα αγώνα βόλεϊ. Για παράδειγμα το γήπεδο της Μακάμπι έχει αρκετά πιο χαμηλό ταβάνι από εκείνο του τελικού, οπότε στο δεύτερο θα είναι πιο εύκολο για τους παίκτες των Ισραηλινών να υποδεχθούν το πολύ δυνατό σερβίς των «ερυθρόλευκων» και να κρατήσουν την μπάλα με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει καθοριστικά τον τρόπο παιχνιδιού και αφορά το γήπεδο έχει να κάνει με τους προβολείς. Σε περίπτωση που τα φώτα είναι πολύ δυνατά ή βρίσκονται σε ασυνήθιστο ύψος, αποτελούν πρόβλημα για τον σέρβερ, κάτι το οποίο είναι ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Ολυμπιακού.

Όταν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο και όπως συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα η φιλοξενούμενη ομάδα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί την προηγούμενη μέρα, την ίδια ώρα του τελικού για να συνηθίσει στις συνθήκες του γηπέδου και σε όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Η Μακάμπι λοιπόν κάπου εδώ έβαλε… τρικλοποδιά στον Ολυμπιακό, καθώς δεν παραχώρησε το γήπεδο στους «ερυθρόλευκους» για να προπονηθούν σήμερα.

Η αιτιολογία των ανθρώπων του συλλόγου από το Ισραήλ ήταν πως σήμερα στο συγκεκριμένο κλειστό είναι προγραμματισμένος να γίνει ένας αγώνας μπάσκετ της Χαποέλ, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμο για την προπόνηση των Πειραιωτών. Αντιθέτως, αυτό που θα γίνει είναι να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός την πρώτη του προπόνηση στο «Slomo Hall» την Κυριακή το πρωί, δηλαδή την ίδια την ημέρα του τελικού.

Δείτε την άφιξη του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ:

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον δεύτερο τελικό, που θα γίνει την Τετάρτη (15/03) στο ΣΕΦ:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» την Τετάρτη 15/03 και ώρα 20:00 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία το Σάββατο (04/03) από τις 17:00 μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και όλο το 24ώρο έως την εξάντλησή τους και από την Κυριακή (05/03) στο γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) και ώρες 10:00-16:00.

Οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Μέσω Internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά όλο το 24ώρο.

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ.

Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 καθώς και το Σάββατο (11/03) 10:00-16:00, Κυριακή (12/03) 10:00-16:00.

Την Τρίτη (07/03) και την Πέμπτη (09/03) το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων θα λειτουργήσει από τις 10:00 -20:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€ , 40€ (VIP), 50€ (baseline), 60€ (Court Seats, δεύτερη σειρά) 100€ (Court Seats, πρώτη σειρά)

*Στον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup στο Σ.Ε.Φ. δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ. Oι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται να επικοινωνούν στο 210-4190902-3 καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του εισιτηρίου που αντιστοιχεί στη θέση τους.

*Από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων θα πωλούνται επίσης τα συλλεκτικά t-shirts του τελικού, τα οποία κοστίζουν 10€».

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024