Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καθάρισε» η Σίτι (2-0)

«Καθάρισε» η Σίτι (2-0)

Σοβαρή και στιβαρή η Μάντσεστερ Σίτι, πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και επικράτησε 2-0 της Νιούκαστλ και βρέθηκε και πάλι στο -2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας της Νιουκάστλ με 2-0 με σκόρερ τους Φόντεν (15’) και Σίλβα (67’), έχοντας ένα ήσυχο απόγευμα, με τους πολίτες πλέον να περιμένουν την αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Μπόρνμουθ και να μάθουν αν θα παραμείνουν στο -2 από την κορυφή.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα με το… καλησπέρα έδειξαν τις διαθέσεις τους, με τον Γκουντογκάν να μην μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκρίλις στο 1’.

Ο έλεγχος του ρυθμού ήταν αποκλειστικά υπόθεση των γηπεδούχων, οι οποίοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί και να βρίσκουν τελικά το γκολ με προσωπική ενέργεια του Φιλ Φόντεν στο 15’ που έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Νιούκαστλ.

Στο 35’ ο Χάαλαντ λίγο έλειψε να διπλασιάσει το προβάδισμα των Πολιτών αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη από πλεονεκτική θέση.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν σκέψεις ισοφάρισης στη Νιουκάστλ.  Κάπως έτσι, ο Μπερνάρντο Σίλβα έδειξε την κλάση του και σε μια από τις λίγες καλές στιγμές του δεύτερου μέρους, έκανε το 2-0 στο 67’ και κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του.

Η Σίτι πλέον μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή και την Άρσεναλ, με τους κανονιέρηδες που να αγωνίζονται σε λίγη ώρα κόντρα στην ουραγό Μπόρνμουθ και να θέλουν τη νίκη για να επαναφέρουν τη διαφορά στο +5.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Άκε, Ντίας, Ακάντζι, Γουόκερ, Γκουντογκάν, Ρόδρι, Γκρίλις, Ντε Μπρόινε (65′ Σίλβα), Φόντεν, Χάαλαντ.

Νιουκάστλ (Έντι Χάου): Πόουπ, Τρίπιερ, Λασέλς, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ (63′ Γουίλοκ), Γκιμαράες, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (77′ Μέρφι), Γουίλσον (63′ Ίσακ), Γκόρντον (63′ Σεν-Μαξιμέν).

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024