Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανέτοιμος για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι είναι έτοιμη για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του Challenge Cup κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ένα ακόμα «ραντεβού» με την ιστορία έχει μπροστά της η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, αφού την Κυριακή (5/3) στις 20:30 (COSMOTE SPORT 6), αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Shlomo Group Arena», στον πρώτο τελικό του Challenge Cup και όγδοο στην ιστορία του!

Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στο Ισραήλ από την Παρασκευή (3/3) το βράδυ, είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στην Μακάμπι, στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, θέλοντας να πάρουν προβάδισμα στη «μάχη» του τρίτου ευρωπαϊκού τους τίτλου!

Το Σάββατο (4/3) το απόγευμα, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι προπονήθηκε στο σχολικό γήπεδο του Τίχονεκ. Την Κυριακή το πρωί, ημέρα του πρώτου ευρωπαϊκού τελικού με τους Ισραηλινούς, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει την προπόνηση του στη «Shlomo Group Arena».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Θρύλος θα δώσει τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup με την ισραηλινή ομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την άλλη Τετάρτη (15/3, 20:00).

Δηλώσεις:

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Και τώρα… τελικοί! Οι τελικοί είναι πάντα κάτι που ενθουσιάζει τους αθλητές, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Στον αγωνιστικό χώρο, θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι καλύτερες του Challenge Cup. Ξεκινάμε στο Τελ Αβίβ, θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει. Το δεύτερο ματς θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό, στον πρώτο τελικό».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, σίγουρα. Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δώσουμε το 101% και θα δούμε. Αυτοί οι τελικοί ίσως κριθούν σε πράγματα τα οποία δεν έχουν φανεί έως τώρα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024