Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό (5/3, 16:00) – Οι επιλογές του Μίτσελ.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (5/3, 16:00), για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ροντινέι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως επίσης και οι τραυματίες Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες και Γιαν Εμβιλά.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ανδρούτσο, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνη, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκη, Μπιέλ, Ραμόν, Σαμασέκου, Τζολάκη, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (5/3, 16:00) τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το Σάββατο (4/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024