
Μήνυμα συμπαράστασης από την Τραμπζονσπόρ για την τραγωδία στα Τέμπη (pic)
Με μπλουζάκια που έγραφαν «περαστικά γείτονα», εμφανίστηκαν οι παίκτες της Τραμπζονσπόρ στην προθέρμανση του αγώνα τους με την Ουμρανίγιεσπορ.
Σε μία σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης προχώρηση η ομάδα της Τραμπζονσπόρ, αφού στον εντός έδρας αγώνα της απέναντι στην Ουμρανίγιεσπορ, οι παίκτες της εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση, με μαύρα μπλουζάκια στα οποία υπήρχε η ελληνική και η τούρκικη σημαία και ένα μήνυμα στα ελληνικά που έλεγε: «ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΕΙΤΩΝΑ».
Μόνο ο Μανώλης Σιώπης εμφανίστηκε στο γήπεδο από τους Έλληνες της τούρκικης ομάδας, καθώς ο Τάσος Μπακασέτας είναι τραυματίας.
Το δυστύχημα στα Τέμπη και οι φονικοί σεισμοί στην Τουρκία με τους χιλιάδες νεκρούς, έφεραν κοντά τους δύο λαούς και απέδειξαν για άλλη μία φορά πως δεν υπάρχει κάτι που τους χωρίζει.
Takımımız maça hazır #TSvÜMR pic.twitter.com/AtIpNRN8ry
— Trabzonspor (@Trabzonspor) March 4, 2023
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις

