Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Με Φαν Βέερτ η αποστολή για τον ΟΦΗ

ΑΕΚ: Με Φαν Βέερτ η αποστολή για τον ΟΦΗ

Ο Τομ Φαν Βέερτ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (05/03).

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΟΦΗ (05/03) με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο.

Ο Αργεντινός τεχνικός, είδε στη χθεσινή (03/03) προπόνηση να συμμετέχει κανονικά ο Τομ Φαν Βέερτ και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς.

Έτσι λύνεται σε κάποιο βαθμό το πρόβλημα που είχε η «Ένωση» με τους επιθετικούς για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες, ενώ ο Αραούχο είχε δηλωθεί να εκτίσει κάρτες.

Εκτός βρίσκεται ο Γαλανόπουλος, ο οποίος προφυλάσσεται εξαιτίας ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο, ο τιμωρημένος Σιμάνσκι, αλλά και ο Μοχαμαντί που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, όπως επίσης και ο χειρουργημένος Μαχαίρας.

Αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Κοσίδης.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024