Ο Ολυμπιακός είδε το αήττητο σερί των 9 αγώνων του στην Euroleague να τελειώνει στο Mediolanum Forum απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο για την 26η αγωνιστική της Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» απείχαν από το συνηθισμένο τους καλό φετινό πρόσωπο στη διοργάνωση και σε ένα ματς όπου όλα πήγαν στραβά γνώρισαν φυσιολογικά την ήττα.
Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είδε για ακόμα μία φορά φέτος να έχει την εντυπωσιακή υποστήριξη του κόσμου της, με περίπου 1.000 φιλάθλους να δίνουν «βροντερό» παρών στο Μιλάνο. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, με ένα βίντεο στα social media, ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που παρά την ήττα χειροκρότησαν τους Πειραιώτες και μετέτρεψαν το Forum σε… μίνι ΣΕΦ.
Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Σας ευχαριστούμε για την ατελείωτη υποστήριξή σας»
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της