Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Πρωτοσέλιδο στα τουρκικά ΜΜΕ το φονικό σιδηροδρομικό δυστύχημα

Τέμπη: Πρωτοσέλιδο στα τουρκικά ΜΜΕ το φονικό σιδηροδρομικό δυστύχημα

Νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια

Κυρίαρχο θέμα και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είναι η είδηση του φονικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες, Τρίτη αργά το βράδυ, στα Τέμπη.

Έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος στην Τουρκία παρουσιάζουν κάθε πληροφορία και τις εξελίξεις, κάνοντας λόγο για ένα από τα πλέον πολύνεκρα δυστυχήματα στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια.

«Συλλυπητήρια από τον Υπουργό Τσαβούσογλου στον Έλληνα ομόλογό του. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Δένδια για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα» γράφει η Yeni Safak, μεταδίδοντας την θλιβερή είδηση.

«Σύγκρουση δύο τρένων στην Ελλάδα: Τουλάχιστον 32 νεκροί» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του εθνικού δικτύου TRT haber, προβάλλοντας τις πρώτες πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα.

«32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 85 τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση εμπορευματικής και επιβατικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή των Τεμπών στην Ελλάδα» σχολίασε το CNN Turk, προβάλλοντας εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

«Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα» γράφει η εφημερίδα Sabah, τονίζοντας πως η ημέρα στην Ελλάδα ξεκίνησε με θλιβερά νέα μετά τη σφοδρή σύγκρουση επιβατικής και εμπορευματικής αμαξοστοιχίας.

«Εκτός από τα εκτροχιασμένα βαγόνια, οι φλόγες που τύλιξαν το τρένο προκάλεσαν το θάνατο και τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων. Οι καμένες σορροί που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας θα ταυτοποιηθούν με τεστ DNA. Τα αίτια του δυστυχήματος, που συγκλόνισε την Ελλάδα, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά» γράφει η εφημερίδα Milliyet παρουσιάζοντας την δυσάρεστη είδηση από την χώρα μας.

«Συγκρούστηκαν δύο τρένα στην Ελλάδα: 36 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους» αναφέρει το δίκτυο ntv.com.tr, μεταδίδοντας τις πρώτες πληροφορίες από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Η ελληνική κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος μετά το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας» σχολιάζει το TR Haber.

«Σύγκρουση τρένων στην Ελλάδα! Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ενημερωτικής πύλης haber7.com, αναφέροντας τις πρώτες πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024