Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες για τη Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 2-0 της Γουλβς στο Άνφιλντ και έπιασε τη Φούλαμ στην έκτη θέση, έχοντας και ματς λιγότερο.
Βασικός και εξαιρετικός ο Κώστας Τσιμίκας που έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ ενώ αγωνίστηκε με μαύρο περιβραχιόνιο λόγω πένθους για την τραγωδία των Τεμπών.
Στο 4ο μόλις λεπτό ο Άλισον είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Μουτίνιο, με τη Λίβερπουλ να έχει δύο καλές στιγμές με τον Έλιοτ στο τέλος του πρώτου μέρους. Τα γκολ ήρθαν όμως στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 65ο λεπτό ο Νούνιες βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Ζότα στον Κίλμαν και το 1-0 έγινε τελικά στο 73′ με τον Φαν Ντάικ να σκοράρει από κοντά μετά από γύρισμα του Ζότα. Το 2-0 πέτυχε στο 78′ ο Σαλάχ από υπέροχη προσπάθεια και ασίστ του Τσιμίκα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.
Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2027 θέλει να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, απέναντι στην Ολλανδία.