Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρσεναλ – Εβερτον 4-0: Τεσσάρα και στο +5!

Αρσεναλ – Εβερτον 4-0: Τεσσάρα και στο +5!

Οι Κανονιέρηδες διέλυσαν με 4-0 την Εβερτον και ξέφυγαν στο +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Πάρτι και ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματα! Η Αρσεναλ σκοράροντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, διέλυσε με 4-0 την Εβερτον στο Emirates και ξέφυγε στο +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι (60 έναντι 55).

Δύο γκολ από τον Μαρτινέλι (45+1’, 80), γκολ και ασίστ από τον Σακά (40’), με τον Εντεγκαρντ (71’) να προσθέτει επίσης το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο πρώτο μέρος η Αρσεναλ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Εβερτον είχε οργανωθεί πολύ καλά στην άμυνα και είχε κλείσει τους χώρους προς την εστία του Πίκφορντ.

Μέχρι το 40’ όταν οι παίκτες του Αρτέτα άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Ζιντσένκο βρήκε κάθετα τον Σάκα και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Αρσεναλ έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Σακά έκλεψε από τον Γκέιγ, έδωσε στον Μαρτινέλι, αυτός απέφυγε τον τερματοφύλακα της Εβερτον και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 71’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Τροσάρ ξέφυγε ωραία από αριστερά, γύρισε στον Εντεγκαρντ και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Πίκφορντ.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μαρτινέλι στο 80’, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι. Ο Ενκετιά σέντραρε από αριστερά και ο Βραζιλιάνος με προβολή στο πρώτο δοκάρι έβαλε το… κερασάκι στην τετραώροφη τούρτα της Αρσεναλ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Σαλιμπά, Γουάιτ, Ζιντσένκο (82’ Τίρνεϊ), Έντεγκααρντ, Ζορζίνιο (46’ Παρτέι), Τζάκα (73’ Βιέιρα), Σακά (82’ Σμιθ Ρόου), Μαρτινέλι, Τροσάρ (72’ Ενκετιά)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν (61’ Γκόντφρεϊ), Ταρκόβσκι, Μικολένκο, Γκέιγ (46’ Χολγκέιτ), Ιβόμπι, Ντουκουρέ (78’ Ντέιβις), Ονάνα, ΜακΝίλ, Μοπέ (61’ Γκρέι)

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024