Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Συγγενείς των επιβατών ψάχνουν τους ανθρώπους τους στα νοσοκομεία Λάρισας

Τέμπη: Συγγενείς των επιβατών ψάχνουν τους ανθρώπους τους στα νοσοκομεία Λάρισας

Οδυρμοί, κραυγές και δάκρυα σπάνε τη νυχτερινή σιωπή για εκείνους που διαπιστώνουν ότι ο δικός τους άνθρωπος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Κορυφώνεται η αγωνία για τους συγγενείς των επιβαινόντων στην επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη με αποτέλεσμα τουλάχιστον 32 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τουλάχιστον άλλοι 85 να τραυματιστούν.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ειδικά τα δύο πρώτα βαγόνια του τρένου έγιναν σμπαράλια με τους άνδρες τις πυροσβεστικής να αναζητούν εγκλωβισμένους και τυχόν επιζώντες στα συντρίμμια.

Μάλιστα η πλειοψηφία όσων ήταν στο τρένο ήταν νέοι άνθρωποι ενώ οι σοροί των νεκρών μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Λάρισας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης.

Έξω από τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, του Γενικού και του Πανεπιστημιακού, εκτυλίσσονται σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία καθώς οι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας έχουν συγκεντρωθεί περιμένοντας να μάθουν κάποιο νέο για τους δικούς τους ανθρώπους.

Οδυρμοί, κραυγές και δάκρυα σπάνε τη νυχτερινή σιωπή για εκείνους που διαπιστώνουν ότι ο δικός τους άνθρωπος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Τα ασθενοφόρα δε σταματούν τις διακομιδές, αφού οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 85, αρκετοί εκ των οποίων σοβαρά, άλλοι διασωληνωμένοι, άλλοι εγκαυματίες, άλλοι πολυτραυματίες με σοβαρά κατάγματα και τραύματα.

Οι φωτογραφίες του onlarissa.gr λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας είναι ενδεικτικές της κατάστασης:

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024