Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Αταμάν για τον αποκλεισμό της Τουρκίας: «Μ@λ@κίες της FIBA»

Έξαλλος ο Αταμάν για τον αποκλεισμό της Τουρκίας: «Μ@λ@κίες της FIBA»

Ξέσπασε κατά της FIBA και της διαδικασίας των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο τεχνικός της εθνικής Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν.

Η εθνική ομάδα της Τουρκίας έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 απέναντι στο Βέλγιο, αυτή ωστόσο δεν είχε κάποιο αντίκρισμα καθώς είχε ήδη αποκλειστεί από την τελική φάση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας, Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του ξέσπασε κατά του συστήματος διεξαγωγής των προκριματικών, χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις κατά της FIBA.

Συγκεκριμένα ο Αταμάν δήλωσε:

«Μ@λ@κίες της FIBA. Σε αυτή τη διαδικασία δεν είχαμε τους αθλητές του NBA, εκτός από δύο ματς στα οποία έπαιξαν το καλοκαίρι. Επίσης δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευθούμε τους παίκτες της EuroLeague.

Και κάπως έτσι η Τουρκία δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο χάρη στις μ@λ@κίες της FIBA, η οποία θα πρέπει να ντρέπεται γι’ αυτή την κατάσταση. Μας έβαζαν να παίζουμε στη διάρκεια της σεζόν. Τέλος πάντων, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στο προ προ-ολυμπιακό τουρνουά».

Θυμίζουμε πως η Τουρκία βρισκόταν στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδος, από την οποία ηττήθηκε δύο φορές, εντός κι εκτός έδρας, και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, χάνοντας την πρόκριση για το Παγκόσμιο.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024