
Survivor All Star: «Χαμός» στο συμβούλιο – Η έκρηξη Ευρυδίκης, τα νεύρα Μαρτίκα
Οι Μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους προς αποχώρηση.
Το ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και όσο τα επεισόδια προχωρούν, τόσο και βλέπουμε πώς οι εντάσεις γίνονται όλο και περισσότερες και τα πράγματα ξεφεύγουν κάπως.
Στο σημερινό επεισόδιο (27-2) παρακολουθήσαμε έναν ιδιαίτερο αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, με τους Μπλε και τους Κόκκινους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους για να καταφέρουν να κερδίσουν.
Τελικά, η ομάδα που τα κατάφερε και πάλεψε σκληρά ήταν οι Διάσημοι, με τον Σάκη Κατσούλη να πετυχαίνει τον τελευταίο πόντο και να το πανηγυρίζει.
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός



