Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση 12χρονης: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που προφυλακίστηκε - Γιατί δεν απολογήθηκε και πάλι ο πρώην διαιτητής

Υπόθεση 12χρονης: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που προφυλακίστηκε – Γιατί δεν απολογήθηκε και πάλι ο πρώην διαιτητής

Την Πέμπτη έχει κληθεί για συμπληρωματική απολογία ο Ηλίας Μίχος γεγονός που αναμένεται να δρομολογήσει νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Σε νέα φάση εισέρχονται οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονος στα Σεπόλια με την συμπληρωματική κατάθεση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου την ερχόμενη Πέμπτη ενώ αυξάνεται ο αριθμός των κατηγορούμενων που οδηγούνται στη φυλακή.

Σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακρίτρια και εισαγγελέα ένας 42χρονος ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας που κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον 19ο κατηγορούμενο της υπόθεσης που οδηγείται στη φυλακή.

Την ίδια ώρα νέα αναβολή πήρε η κατάθεση του οδοντοτεχνίτη και πρώην διαιτητή ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 42χρονο επιχειρηματία υπέδειξε η ίδια η 12χρονη κατά την τελευταία της συμπληρωματική κατάθεση στις αρχές Φεβρουαρίου.

Όπως είπε είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον συγκεκριμένο άνδρα και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του και στη συνέχεια αυτός της έδωσε χρήματα.

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε το κορίτσι και αυτό τον άνδρα τον προσέγγισε μετά από υπόδειξη του Ηλία Μίχου.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Κ.Τ. που έχει μεταφορική εταιρεία στην περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την 12χρονη.

 Νέα αναβολή ο πρώην διαιτητής

Σήμερα είχε κληθεί να απολογηθεί και ο 60χρονος οδοντοτεχνίτης και πρώην διαιτητής ωστόσο για τρίτη φορά πήρε νέα προθεσμία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να περάσει το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA η νέα προθεσμία δόθηκε επειδή ο 60χρονος άλλαξε συνήγορο υπεράσπισης και δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του κατηγορούμενου.

Πάντως η σημερινή διαδικασία στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ήταν επεισοδιακή αφού περίπου στις 13.30 υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα και χρειάστηκε να εκκενωθούν οι χώροι για κάποια ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί ο σχετικός έλεγχος.

Στην ανακρίτρια και πάλι ο Ηλίας Μίχος

Την Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον της ανακρίτριας ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ηλίας Μίχος.

Η συμπληρωματική κατάθεση του 53χρονου αναμένεται να δρομολογήσει νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την έρευνα των Αρχών έχουν προκύψει νέα στοιχεία για την υπόθεση και η ανακρίτρια έκρινε αναγκαίο να κληθεί και πάλι ο Ηλίας Μίχος προκειμένου να δώσει νέες εξηγήσεις.

Στην αρχική του απολογία ο 53χρονος είχε παραδεχθεί μόνο ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη αλλά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες περί μαστροπείας. Μάλιστα τότε πληροφορίες ανάφεραν ότι ο Ηλίας Μίχος είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής και δεν είχε απαντήσει σε ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Όπως και να έχει μετά τη συμπληρωματική απολογία του Ηλία Μίχου ίσως προστεθούν και άλλες κατηγορίες εις βάρος του ενώ αναμένεται να κληθεί για νέα κατάθεση και η 12χρονη με πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των κατηγορούμενων στην υπόθεση.

«Η μητέρα μας βρίσκεται άδικα στη φυλακή»

Στο μεταξύ για την άδικη κράτηση της μητέρας του μίλησε ο αδερφός της 12χρονης, τονίζοντας ότι «βρίσκεται άδικα στη φυλακή» και ότι «η θέση της είναι κοντά στα παιδιά της».

«Έχουμε ανάγκη τη μητέρα μας, είμαστε αγανακτισμένοι και θυμωμένοι με όλα αυτά τα σιχάματα που εκτός από το κακό που έκαναν στην αδερφή μου διέλυσαν την οικογένειά μας. Η μητέρα μας βρίσκεται άδικα στη φυλακή χωρίς επαρκή στοιχεία που να την εμπλέκουν με την υπόθεση» είπε ο αδερφός της 12χρονης από τα Σεπόλια, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024