Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο δίνει νέα τροπή στο έγκλημα

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο δίνει νέα τροπή στο έγκλημα

Το βίντεο στάλθηκε από ανώνυμο προφίλ.

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Μυκόνου μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου Αλβανού από έναν συνομήλικό του Έλληνα, έπειτα από διαπληκτισμό, με τις Αρχές να αναζητούν τα αίτια της αποτρόπαιας πράξης.

Το έγκλημα σημειώθηκε, έξω από μπαρ, στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου, με τους δύο άντρες να καυγαδίζουν για προσωπικές διαφορές και τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν ότι ο θύτης επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας ότι το θύμα είχε ενοχλήσει μια γυναίκα που ήταν στην παρέα του.

Ωστόσο ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ, δείχνει πως δράστης και θύμα είχαν τσακωθεί ξανά λίγες μέρες πριν τη δολοφονία.

Τσακώνονταν συχνά

Το Mykonos Live TV φέρνει στην δημοσιότητα το βίντεο που τραβήχθηκε λίγες ημέρες πριν το άγριο φονικό και δείχνει τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια στο ίδιο μπαρ, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχαν προηγούμενα μεταξύ τους και ότι το βράδυ του εγκλήματος δεν ήταν η πρώτη φορά που καυγάδιζαν.

Το βίντεο στάλθηκε σε λογαριασμό του δημοσιογράφου Πέτρου Νάζου στα social media από ανώνυμο προφίλ. Σύμφωνα με τον αποστολέα του βίντεο, ο δράστης και το θύμα είχαν τσακωθεί επανειλημμένα στο ίδιο μπαρ χωρίς οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να λάβουν κάποια μέτρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν οικονομικές διάφορες αφού ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας χρωστούσε στον Αλβανό το ποσό των 3.000, ευρώ

Δείτε το βίντεο

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (20/2) όταν οι δύο άνδρες τσακώθηκαν μέσα στο μπαρ, ενώ στη συνέχεια βγήκαν έξω από αυτό και συνέχισαν να χτυπιούνται.

Αφού τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι κι όλοι πίστεψαν ότι το συμβάν θεωρούνταν λήξαν, ο επιχειρηματίας, που είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε σε αυτό έχοντας στα χέρια του μια καραμπίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, προτού ο δράστης επιστρέψει στο μπαρ και πυροβολήσει εν ψυχρώ τον 34χρονο Αλβανό, είχε κινηθεί απειλητικά προς το μέρος του κρατώντας ένα μαχαίρι στα χέρια του. Οι προθέσεις του έγιναν αμέσως αντιληπτές από τους θαμώνες και τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι οποίοι κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Ο επιχειρηματίας «θολωμένος» επέστρεψε λίγο αργότερα στο μαγαζί και εκτέλεσε στην κυριολεξία τον 34χρονο με μια καραμπίνα, πυροβολώντας τον δύο φορές στο κεφάλι.

Κάποιες ώρες αργότερα, εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Μυκόνου, εμφανώς μεθυσμένος, παραδεχόμενος το έγκλημα που διέπραξε.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024