Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αδίστακτοι κακοποιοί λήστεψαν δύο πρατήρια καυσίμων μέσα σε μισή ώρα - Δείτε βίντεο

Αδίστακτοι κακοποιοί λήστεψαν δύο πρατήρια καυσίμων μέσα σε μισή ώρα – Δείτε βίντεο

Καρέ καρέ κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας τις δύο ληστείες που έκαναν μέσα μισή ώρα σε βενζινάδικα αδίστακτοι κακοποιοί.

Τις κινήσεις των αδίστακτων κακοποιών με το μαύρο τζιπ που λήστεψαν δύο πρατήρια βενζίνης μέσα σε μισή ώρα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Ήταν βράδυ Καθαράς Δευτέρας, ώρα 20:05. Στο πρώτο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο να καταφθάνει σε βενζινάδικο επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως στον Κολωνό.

Ο υπάλληλος πηγαίνει να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Από την πίσω πόρτα όμως βγαίνουν δύο άντρες με full face κουκούλες και τον στριμώχνουν στις αντλίες.

Οι ληστές απειλούν με όπλο και μαχαίρι τον 19χρονο υπάλληλο και τον αναγκάζουν να τους δώσει τα 300 ευρώ που είχε πάνω του από το ταμείο.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο που οδηγεί ο συνεργός τους και γίνονται καπνός.

Δεύτερη ληστεία… σε μισή ώρα

Σαν να μην έφτανε αυτό, 20: 30μ.μ. το ίδιο βράδυ, δηλαδή 25 λεπτά αργότερα από την πρώτη ληστεία, το ίδιο μαύρο ΙΧ τύπου SUV καταφτάνει σε άλλο βενζινάδικο στα Καμίνια.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, οι δύο δράστες βγαίνουν από το όχημα, πλησιάζουν τον υπάλληλο και με την απειλή του ίδιου όπλου τον ψάχνουν από πάνω μέχρι κάτω και του αρπάζουν 500 ευρώ.

Μετά και την δεύτερη ληστεία πια οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Τελικά, στη συμβολή Αχαρνών και Βικέλα οι δράστες συγκρούστηκαν με άλλο όχημα, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν τρέχοντας.

Μέσα στο μαύρο ΙΧ οι αστυνομικοί βρήκαν το όπλο-ρέπλικα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, αλλά οι κακοποιοί παραμένουν ασύλληπτοι.

Δείτε τα βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024