Αυτό που συμβαίνει στη Σιόν δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, με την ελβετική ομάδα να είναι σε πολύ δύσκολη θέση μετά τη νέα ήττα το Σάββατο (25/2) με 4-0 από τη Σεντ Γκάλεν.
Η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση -ισοβαθμεί με την ουραγό- και τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει τον προπονητή, Φάμπιο Σελεστίνι λίγο πριν την αποχώρηση από τον σύλλογο.
Συγκεκριμένα, η κατάσταση οδήγησε τον πρόεδρο του συλλόγου, Κριστιάν Κονσταντέν, να πάρει μία πρωτοφανή απόφαση και να αναστείλει τα καθήκοντα του Σελεστίνι για μία εβδομάδα, αναλαμβάνοντας ο ίδιος χρέη προπονητή.
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στον προσεχή νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελβετίας και στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Λουγκάνο.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30