
Εμπαπέ: Ένα γκολ μακριά από την κορυφή των σκόρερ της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές στο ντέρμπι με την Μαρσέι, πιάνοντας έτσι τον Έντισον Καβάνι στην κορυφή των σκόρερ της Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Παρί Σεν Ζερμέν μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι με την Μαρσέιγ με το σύνολο του Στεφάν Γκαλτιέ να περνά με το εμφατικό 3-0 από την Μασσαλία.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους Παριζιάνους ήταν οι Εμπαπέ και Μέσι.
Ο Αργεντινός έπιασε ένα ακόμα σπουδαίο ορόσημο καριέρας φτάνοντας συνολικά τα 700 τέρματα σε επίπεδο συλλόγων, αλλά κι ο Γάλλος σταρ δεν πήγε πίσω, αφού μοιράζεται πλέον το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Παρί.
Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος σούπερ σταρ με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 200 γκολ πιάνοντας έτσι στην κορυφή όλων των σκόρερ της Παρί τον Έντισον Καβάνι, απέχοντας πια ένα γκολ από την απόλυτη κορυφή.
Cavani: 200 goals, 301 games
Mbappé: 200 goals, 247 gamesKylian Mbappé is now PSG’s joint all-time leading scorer at 24 years old ✨ pic.twitter.com/kNwmMQEI1Y
— B/R Football (@brfootball) February 26, 2023
- Γάζα: Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε καφενείο
- Σουδάν: Δεκάδες νεκροί σε δύο επιθέσεις με drones στην περιφέρεια του Κορντοφάν
- Ιράν: Υπέρ αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης τάσσεται ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός ντε λα Εσπριέγια θα αναμετρηθεί με τον αριστερό Σεπέδα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών
- Συρία: Τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον αλ Σάρα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων
