
ΕΛ.ΑΣ: Συμβουλές για ασφαλή επιστροφή από το τριήμερο με…μπόλικο χιούμορ
«Οι επικίνδυνες μανούβρες επιτρέπονται μόνο στον χαρταετό» σημειώνει χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ
Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν σιγά, σιγά οι εκδρομείς του τριημέρου. Η ΕΛ.ΑΣ θέλησε να επιστήσει την προσοχή των οδηγών, και όχι μόνο, στο δρόμο, καθώς η επιστροφή αναμένεται να είναι μαζική.
Έτσι, με μία ανάρτησή της στο Facebook εύχεται καλή επιστροφή και δίνει συμβουλές για μία ασφαλή πορεία με αρκετή δόση χιούμορ.
Όπως θα δείτε στο σχετικό post, πέραν των οδηγιών προς τους οδηγούς η ΕΛ.ΑΣ απευθύνεται και στους συνοδηγούς και λοιπούς επιβάτες. Συγκεκριμένα αναφέρει πως όσοι κάθονται στο πίσω κάθισμα το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δίνουν μπροστά τα τρόφιμα του ταξιδιού και να παραπονιούνται για τον ελάχιστο χώρο στα πόδια τους.
Η ευθύνες του συνοδηγού φαίνονται περισσότερες καθώς πρέπει να κρατάει παρέα στον οδηγό, να βάζει τη μουσική και να κρατάει το κέφι στα ύψη.
Η ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ
- Επίσκεψη Πούτιν στην Κίνα στις 19 και 20 Μαΐου – Τι θα συζητήσουν με τον Σι
- Play outs: Με νίκη ο Αστέρας κλειδώνει την παραμονή και υποβιβάζονται Πανσερραϊκός, ΑΕΛ
- Νέα Υόρκη: Μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε πεζούς – Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες
- Λάρισα: Αγωνία για 12χρονο κορίτσι που κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του
- Εθνική Τράπεζα: Τα… μαζεύει για τη χρέωση 0,80 ευρώ σε λογαριασμό – Το μήνυμα σε πελάτες
- Έτσι η Eurovision γίνεται παγκόσμια γεωπολιτική υπερδύναμη – Καναδάς και Ασία τα μεγάλα στοιχήματα


