Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού: Μαυροφορεμένη και δακρυσμένη στον αέρα

Ναταλία Γερμανού: Μαυροφορεμένη και δακρυσμένη στον αέρα

Δείτε το βίντεο...

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα πέρασε η Ναταλία Γερμανού, η οποία όπως έκανε γνωστό μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook, η οικογένεια της δοκιμάστηκε από μια μεγάλη απώλεια.

Συγκεκριμένα, ο ιστορικός Γιώργος Β. Δερτιλής έφυγε από τη ζωή, με τον οποίο η παρουσιάστρια είχε πολύ καλή σχέση, μιας και ήταν ο πατριός της, δηλαδή ο σύντροφος της μητέρας της, Εριέττας Μαυρουδή.

«Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος, ήταν ο δεύτερος πατέρας μου. Ο πατριός μου. Τα τελευταία 25 χρόνια χάζευα το λόγο του, τη μόρφωσή του, τη σπάνια ευγένεια και τη γλυκύτητα που είχε σαν άνθρωπος. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα καμάρωνα πιο πολύ για τις συζητήσεις που κάναμε -κι όσα μάθαινα από κείνον- ή για την απίστευτη αγάπη που είχε στη μητέρα μου. Γιώργο μου αγαπημένε.. ξεκουράσου. Σ αγαπάμε» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στην ανάρτησή της.

Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού

Σήμερα 25/2 λοιπόν και συγκεκριμένα στην έναρξη της εκπομπής της, η λαμπερή παρουσιάστρια είπε δύο λόγια για τον άνθρωπο που έζησε δίπλα στην μητέρα της 30 ολόκληρα χρόνια και της έμαθε πολλά πράγματα.

«Η δική μου βδομάδα ήταν λίγο δύσκολη. Θα τα διαβάσατε ίσως. Την αγάπη μου και από εμένα στη μαμά μου. Έχασε τον άντρα της. Γιατί όταν είσαι με έναν άνθρωπο 30 χρόνια…Αυτός ο υπέροχος πατριός μου. Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους γιατί συνδύαζε αυτά τα τρία πράγματα που.. Παιδεία, ευγένεια, καλοσύνη. Όταν τα έχει αυτά πώς να μην τον αγαπήσεις, πόσα πράγματα από αυτόν τον άνθρωπο, πόσες συζητήσεις. Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε! Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου, πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Μαμά, δυνατά!» ανέφερε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024